LANKA- JA KÄSITYÖLIIKE ANJALIN

Anjalin on yksi Salon vanhimmista liikkeistä – yli 90-vuotias. Alli Anjalin perusti sen vuonna 1926. Luopuessaan liikkeestään hän oli 73-vuotias ja uusi sukupolvi – hänen miniänsä Mirja Hento ja Anja Sakkara ottivat langat käsiinsä 70-luvun alkupuolella.
Vuonna 2002 oli jälleen sukupolvenvaihdoksen aika. Tartuin puikkoihin, kun Mirja ja Anja myivät liikkeensä minulle. Samalla lapsuudenhaaveeni ikiomasta lankakaupasta toteutui. Olen iloinen ja ylpeä saadessani olla tämän perinteikkään käsityöliikkeen jatkaja.
Keväällä 2014 otimme askeleen kohti kehitystä ja nykyaikaa kun Ida-Maria Berg aloitti työt puodissa oltuaan erilaisissa opiskeluihin liittyvissa harjoitteluissa jo monta kertaa aiemminkin. Samalla avattiin myös verkkokauppa!
Langat ja neuleet ovat intohimoni ja sen voi nähdä katsoessaan ympärilleen liikkeessäni. Jos tunnet, että käsityöt kiinnostaisivat, mutta peukalo on keskellä kämmentä tai neuleohje on käsittämätöntä salakieltä niin autamme mielellämme.
Puodin valikoimiin kuuluu myös DMC:n kirjontalangat sekä kirjontakankaita ja piirrettyjä liinoja.  Valmistamme neuletöitä myös tilauksesta.
Kivijalkapuotimme sijaitsee Salon keskustassa Annankadulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-auto- ja rautatieasemat sekä keskustan liikekeskukset ovat vain kivenheiton päässä. Ja jos et pääse käymään paikan päälle niin nettikauppamme palvelee vaikka asuisit toisella puolen maata!

Tervetuloa!

~ Susanna Hellberg


Anjalin on myös teeteeSHOP. Valikoimassamme on kaikki teeteelangat, sekä paljon muita Tekstiiliteollisuus Oy:n maahantuomia lankoja ja puikkoja. Osallistumme myös kaikkiin teeteeSHOPeissa ja -myymälöissä ympäri vuotta järjestettäviin teematapahtumiin ja kampanjoihin, joista saat uusia ja innostavia ideoita, sekä kampanjalangat aina edulliseen tarjoushintaan. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa!
Mikäli et löydä kaipaamaasi Tekstiiliteollisuuden tuotetta kivijalkapuodistamme tai verkkokaupastamme niin voit tilata sen myös omasta SHOP-verkkokaupastamme:


Lanka- ja Käsityöliike Anjalin | Annankatu 5, 24100 Salo | Y-tunnus: 1746382-9 | www.anjalin.net


UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.