Tietosuojaseloste 23.5.2018

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR mukainen) tietosuojaseloste ja Suomen henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus, laki tai oikeutettu etu.

Rekisterinpita?ja?n yhteystiedot:

Lanka- ja käsityöliike Anjalin

Y-tunnus: 1746382-9

Osoite: Annankatu 5, 24100 Salo, Finland

Puhelin: 02 731 22 32

Sähköposti: anjalin.lankakauppa@gmail.com

Rekisterin nimi

Lanka- ja käsityöliike Anjalinin asiakas- ja markkinointirekisteri

Mita? henkilötietoja käsitellään?

Kun rekisteröidyt verkkokauppaamme, teet tilauksen, tilaat uutiskirjeemme tai olet yhteydessä meihin, keräämme sinusta asiakasrekisteriimme henkilötietoja jotka lähetät meille itse. Näitä tietoja ovat mm. etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sa?hko?postiosoite, puhelinnumero, asioidessa ka?ytetty kieli, asioidessa ka?ytetty valuutta sekä tekniset tiedot (IP-osoite ja selaintiedot) ja evästeet. Yritysasiakkaalta tallennetaan myös yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisa?ksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessa? antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisa?lto?, maksutapa ja toimitustapa.

Rekisteröitynyt asiakas voi myös itse päivittää tietojaan kirjautumalla verkkokauppaan.

Mihin henkilo?tietoja ka?yteta?a?n?

Käytämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen ja ka?sittelyyn seka? arkistointiin, analyysi- ja profilointitarkoituksiin, tilastointiin ja uutiskirjeisiin.

Henkilo?tietojen ka?sittelyn oikeusperusteena on sopimus ja sitä seuraavat lakisääteiset velvoitteet, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilo?tietojen ka?sittelyssa? on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilo?tietoja mm. logistiikka- ja maksupalveluyhteistyo?kumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Käytämme eri palveluntarjoajia mm. verkkokauppa-alustan ylläpitoon, logistiikkapalveluja tilausten toimituksiin, maksunvälitykseen ja luotonanto- ja maksupalveluihin. Uutiskirjeiden lähettämiseen käytämme EU:n tietosuoja-asetukseen sitoutunutta Mailchimp-palvelua. Mailchimp säilyttää tietojasi EU/EES- alueen ulkopuolella.

Palveluntarjoajat voivat käyttää henkilötietojasi vain tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin.

Tietojen suojaus

Tietosi ovat tallessa sähköisessä järjestelmässä palomuurin, salasanojen ja muiden teknisten ratkaisujen takana. Rekisterin tietoihin on pääsy vain Lanka- ja käsityöliike Anjalinin palveluksessa olevilla määritetyillä henkilöillä sekä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtäviensä hoitamiseen. Kaikkia rekisteriä käyttäviä sitoo salassapitovelvollisuus.

Kassa, kirjautuminen ja muut salasanoja tai henkilötietoja sisältävät sivut on suojattu vahvalla pankkitasoisella TLS suojauksella.

Kuinka kauan henkilo?tietojani sa?ilyteta?a?n?

Sa?ilyta?mme henkilo?tietojasi niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin ka?ytto?tarkoitusten toteuttamiseksi. Lisa?ksi joitain tietoja voidaan sa?ilytta?a? kauemmin niilta? osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin. Sinulla on oikeus täydentää ja oikaista tietojasi.  Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi poistoa niiltä osin kuin se on Lanka- ja käsityöliike Anjalinia koskevien lakisääteisten velvollisuuksien noudattamisen tai muun laissa säädetyn perusteen johdosta mahdollista. Sinulla on myös oikeus koska tahansa peruuttaa antamasi suostumus vastaanottaa meiltä uutiskirjeemme jokaisen kirjeen lopussa olevan linkin kautta tai olemalla meihin yhteydessä.

Oikeuksiasi koskevat pyynnöt voit lähettää meille postitse tai sähköpostilla.

Linkit ja evästeet

Tämä tietosuojaseloste koskee vain Lanka- ja käsityöliike Anjalinia. Verkkosivuillamme on linkkejä, jotka vievät muille sivustoille, joten tutustuthan näiden sivustojen tietosuojalausekkeisiin erikseen.

Käytämme evästeitä, joilla kerätään teknistä tietoa sekä tietoa sivujen käyttötavoista asiakaskokemusten parantamiseksi. Käyttääksesi sivujamme sinun on sallittava verkkoselaimesi evästeiden käyttö. Halutessasi voit ottaa selaimesi asetuksista evästeet pois käytöstä, mutta tällöin et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

Lanka- ja käsityöliike Anjalin pidättää oikeuden päivittää tätä tietosuoja- ja rekisteriselostetta tarvittaessa tai lain niin vaatiessa.

UUTUUDET
10,00 €

Collection d´Artin kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, langat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

15,00 € 23,00 €

Prymin pitkille puikoille suunnitellussa puikkokotelossa säilytät myös muut puikkosi.

20,60 €

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

4,90 €

Perfect Crochet Maxi on tiukkakierteinen merseroitu puuvillalanka virkkaamiseen ja neulontaan. Ohut lanka sopii erityisesti verhoihin ja liinoihin.

4,50 € 12,30 €

Gedifra Lana Mia on 4-säikeinen merinovillasukkalanka kakkukerällä. Yhdestä kerästä saat kaksi samanlaista sukkaa. Kerästä isompikin sukkapari.

12,50 €

Smc Lovely Mohair on kevyttä ja pörröistä mohairlankaa muhkealla kerällä. Yhdestä kerästä neulot suuren huivin 5 mm:n puikoilla. Ohjeet saat langan mukana.