Addi CraSyTrio Bamboo -puikot 30 cm, 4.0 - 6.0 mm
Addi CraSyTrio Bamboo -puikot 30 cm, 4.0 - 6.0 mm Addi CraSyTrio Bamboo -puikot 30 cm, 4.0 - 6.0 mm

Addi CraSyTrio Bamboo -puikot 30 cm, 4.0 - 6.0 mm

Addi
24,90 €
Sisältää alv. 24 %

Addin CraSyTrio Bamboo puikoilla neulotaankin pipoa tai hihaa kolmella puikolla. Neulominen on nopeampaa, koska puikkojen vaihtoja on vähemmän.

Saatavuus 20 kpl

Addin CraSyTrio Bamboo puikoilla pipoa tai hihaa neulotaankin kolmella puikolla. Neulominen on nopeampaa, koska puikkojen vaihtoja on vähemmän. 30 cm pitkän puikon keskellä on lyhyt joustava kaapeli. Puikkoa voi käyttää myös palmikoiden neulomisessa apupuikkona. Pakkauksessa on kolme puikkoa. Koko on merkitty puikkoon. Bambupuikot voit myös ottaa lentokoneeseen. Valmistettu Saksassa.

Arvostelut 5 1 arvostelu
Mainot hiha- ja pipopuikot
Nämä puikot ovat ihan paras vaihtoehto pipojen ja hihojen neulomiseen! Koska 40 cm pyöröpuikko on usein liian lyhyt, 60 cm liian pitkä ja sukkapuikot hankalat.

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.