Addi Novel pitsipyöröpuikko, 120 cm, 2.5 mm
Addi Novel pitsipyöröpuikko, 120 cm, 2.5 mm Addi Novel pitsipyöröpuikko, 120 cm, 2.5 mm

Addi Novel pitsipyöröpuikko, 120 cm, 2.5 mm

Addi
10,70 €
Sisältää alv. 24 %

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Liukkaalla pinnalla silmukat kuitenkin kulkevat sujuvasti. Puikon terävät kärjet ovat ihanteelliset pitsineuleiden neulomiseen ja 120 cm pitkällä puikolla looppaaminen onnistuu mukavasti. Puikon koko on painettu kaapeliin.

Lue lisää puikoista Addin verkkosivuilta.

Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.