Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm
Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm

Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm

Addi
8,95 €
Sisältää alv. 24 %

Addin SockenWunder Basic -pyöröpuikoissa on eri mittaiset kärjet, jolloin sukkien, hihojen, lapasten ja vauvaneuleiden neulominen on helpompaa.

Saatavuus 11 kpl

Addin SockenWunder Basic -pyöröpuikoissa on eri mittaiset kärjet, jolloin sukkien, hihojen, lapasten ja vauvaneuleiden neulominen on helpompaa lyhyellä pyöröpuikoilla. Toinen kärki on 4.5 cm ja toinen 7.0 cm. Silmukat liukuvat puikoilla hyvin. Kaapelin ja puikon yhdistymiskohta on huomaamaton. Joustava kaapeli ei mene kierteelle. Valmistettu Saksassa.

Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.