Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm
Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm

Addi SockenWunder Basic -pyöröpuikot, alumiini, 25 cm, 2.5 - 3.5 mm

Addi
8,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Addin SockenWunder Basic -pyöröpuikoissa on eri mittaiset kärjet, jolloin sukkien, hihojen, lapasten ja vauvaneuleiden neulominen on helpompaa.

Saatavuus 8 kpl

Addin SockenWunder Basic -pyöröpuikoissa on eri mittaiset kärjet, jolloin sukkien, hihojen, lapasten ja vauvaneuleiden neulominen on helpompaa lyhyellä pyöröpuikoilla. Toinen kärki on 4.5 cm ja toinen 7.0 cm. Silmukat liukuvat puikoilla hyvin. Kaapelin ja puikon yhdistymiskohta on huomaamaton. Joustava kaapeli ei mene kierteelle. Valmistettu Saksassa.

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.