Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection
Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection

Anchor kirjontapaketit Dee Hardwicke Collection

Anchor
20,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

Saatavuus 5 kpl

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Paketti sisältää painetun valkoisen puolipellavakankaan, muliinilangat, Milwardin neulan ja ohjeet.

Kangas: 50% puuvilla, 50% pellava

Muliinilanka: 100% puuvilla

Valmistettu Unkarissa

200
201
202

Koko: 25 x 25 cm

Koko: 15 x 15 cm

Koko: 15 x 15 cm


Paino:
170 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,60 €

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät, kestävät neuleet kuten tikkurineuleen. Sopii myös kudontaan.

35,00 €

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana.