Austermann Caleido Lace
Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace Austermann Caleido Lace

Austermann Caleido Lace

Austermann
7,99 €
10,65 €
Sisältää alv. 24.00 %

Austermannin Caleido Lace on erittäin pehmeä ja kevyt liukuvärjätty alpakkalanka esim. huiveihin. Riittoisasta langasta neulot myös neulejakut, -puserot yms.

Saatavuus 5 kpl

Austermannin Caleido Lace on erittäin pehmeä ja kevyt liukuvärjätty alpakkalanka. Lanka sopii erityisesti huiveihin ja asusteisiin, mutta myös jakkuihin ja puseroihin sekä koneneulontaan.

85 % baby alpakka, 15 % villa

50 g = 250 m

Tiheys: 18 s = 10 cm

Puikkosuositus: 3.5 - 4.5 mm

Käsinpesu

alpakkalanka_liukuvarjatty_huivi_lanka_austermann_caleido_laceaustermann_caleido_lace_huivilanka_varikarttarevontulihuivi_austermann_caleido_lace_liukuvarjatty_alpakka_lanka
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.