Bremont Camino Alpaca -alpakkasukkalanka, sinapinkeltainen
Bremont Camino Alpaca -alpakkasukkalanka, sinapinkeltainen Bremont Camino Alpaca -alpakkasukkalanka, sinapinkeltainen

Bremont Camino Alpaca -alpakkasukkalanka, sinapinkeltainen

Bremont
6,67 €
8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ylellinen Bremont Camino Alpaca on konepestävä alpakkasukkalanka. Pehmeä kutittamaton alpakan ja merinovillan sekoite sopii herkällekin iholle.

Saatavuus 6 kpl

Ylellinen Bremontin Camino Alpaca on ohut vahvistettu merinoalpakkasukkalanka. Pehmeä kutittamaton alpakan ja merinovillan sekoite sopii herkällekin iholle. Lanka soveltuu myös moniin muihin neuletöihin. Kolmesta kerästä saa kaksi paria naisten sukkia.

60 % superwash merino, 20 % fine alpakka, 20 % nylon

50 g = 200 m

Puikkosuositus: 2 - 3 mm

Pesusuositus: villapesu koneessa

523
bremont_camino_merino_alpaca_alpakkasukkalanka

 

 

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.