Bremont Camino Alpaca Multicolor -alpakkasukkalanka, sininen
Bremont Camino Alpaca Multicolor -alpakkasukkalanka, sininen Bremont Camino Alpaca Multicolor -alpakkasukkalanka, sininen

Bremont Camino Alpaca Multicolor -alpakkasukkalanka, sininen

Bremont
7,09 €
9,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ylellinen Bremontin Camino Alpaca on ohut vahvistettu merinoalpakkasukkalanka. Pehmeytensä vuoksi lanka soveltuu myös moniin muihin neuletöihin.

Saatavuus 4 kpl

Ylellinen Bremontin Camino Alpaca on ohut vahvistettu merinoalpakkasukkalanka. Pehmeytensä vuoksi lanka soveltuu myös moniin muihin neuletöihin. Kolmesta kerästä saa kaksi paria naisten sukkia.

60 % superwash merino, 20 % fine alpakka, 20 % nylon

50 g = 200 m

Puikkosuositus: 2-3

Pesusuositus: villapesu

alpakkasukkalanka_raitalanka_bremont_camino_multi_color_sininen

                                    M505

 

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.