Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni
Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni

Collection d´Art Lasten kanavatyöpaketti, pieni

CdA / Collection d´Art
5,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lasten kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, kirjontalangat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

Saatavuus 3 kpl

Lasten kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, kirjontalangat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

Valmiskoko 10x10 cm.

495052
cda_lasten_kanavatyopaketti_kirjonta_sudenkorentocda_lasten_kanavatyopaketti_kirjonta_toukkacda_lasten_kanavatyopaketti_kirjonta_lintu
5455
cda_lasten_kanavatyopaketti_kirjonta_perhonen_tatticda_lasten_kanavatyopaketti_kirjonta_ampiainen_amppari

 

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

9,00 €

Perfect Basic on pehmeä sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Basic on konepestävää vahvistettua villaa.Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

6,95 €

Gründlin Hot Socks Pearl on ylellisen pehmeää kashmiria ja merinovillaa. 4-säikeinen sukkalanka on ihanteellinen myös vauvaneuleisiin, huiveihin ym.

11,90 €

Opal Lucky on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeä lanka sopii myös suurempiin neuleisiin.

1,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.

10,00 €

Anjalinin oma mäntypuinen puikkomitta lahjarasiassa. Sydämenmuotoisella puikkomitalla tarkistat puikkojen oikean koon helposti. Kiva lahja neulojalle.