Katia Air Lux, petrooli
Katia Air Lux, petrooli Katia Air Lux, petrooli Katia Air Lux, petrooli Katia Air Lux, petrooli

Katia Air Lux, petrooli

Katia
12,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Air Lux on elegantti lanka, jolle viskoosi antaa kauniin kiillon ja merinovilla pehmeyden. Paijattavan pehmeä lanka sopii herkimmällekin iholle.

Saatavuus 4 kpl

Katian Air Lux on hyvin elegantti viskoosin ja merinovillan sekoite. Viskoosi antaa langalle kauniin kiillon ja merinovilla pehmeyttä. Ylellisen kevyt ja pehmeä lanka sopii herkimmällekin iholle. Lanka on hyvin riittoisaa: pitsipuseron tai jakun neulot jo 3 - 4 kerästä.

70 % viskoosi, 30 % merino

50 g = 300 m

Tiheys: 27 s

Puikkosuositus: 3 - 3½

Koukkusuositus 2 - 3

Pesusuositus: käsipesu


66
katia_air_lux_metallihohtoinen_ylellisen_pehmea_neulelankaPaino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.