Katia Bombay Socks
Katia Bombay Socks Katia Bombay Socks

Katia Bombay Socks

Katia
10,01 €
13,35 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katian Bombay Socks on joustava ja kevyt kesäsukkalanka. Yhdestä kerästä polvisukat! Sopii myös muihin keveisiin neuleisiin ja koneneulontaan.

Saatavuus 7 kpl

Katian Bombay Socks on joustava ja kevyt puuvillainen kesäsukkalanka. Bombayssa on kuusi raitaväriä kevääseen. Yhdestä kerästä neulot jopa naisten polvisukat! Sopii myös muihin keveisiin neuleisiin ja koneneulontaan. Pyydä polvareiden ohje lankatilauksesi mukana.

47% puuvilla, 39% villa, 13% polyamidi, 7% polyesteri

100 g = 460 m

Tiheys: 32 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 2½ - 3

Hienopesu 30 asteessa

Rajoitettu erä!

katia_bombay_socks_raidoittuva_kesäsukkalanka_yhdesta_kerasta_polvisukat


 

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.