Katia Quetzal
Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal Katia Quetzal

Katia Quetzal

Katia
8,00 €
11,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Quetzal on harjattupintainen alpakan ja polyamidin sekoite. Värit liukuvat kauniisti saman sävyn vaaleammasta tummempaan.

Saatavuus 13 kpl

Katia Quetzal on harjattupintainen alpakan ja polyamidin sekoite. Värit liukuvat kauniisti saman sävyn vaaleammasta tummempaan. Pehmeä lanka on omiaan esim. asusteissa. Kevyestä langasta neulotut jakut ja puserotkaan eivät tunnu raskailta.

88 % alpakka, 12 % polyamidi

50 g = 140 m

Tiheys: 12 s = 10 cm

Puikkosuositus: 6-7

Käsinpesu

70
72
74
75
76
78
Katia_Quetzal_alpakkalanka_punainenKatia_Quetzal_alpakkalanka_harjattupintainenKatia_Quetzal_alpakkalanka_poncholanka_kevut_ja_lämmin


Katia_Quetzal_ponchoon_vain_kaksi_kerää

Pyydä ohje neulottuun ponchoon lankatilauksesi yhteydessä
Menekki: 2 kerää

 

Poistuu valikoimasta:valmistus lopetettu!

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.