Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm
Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm

Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm

Knit Picks
6,15 €
8,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Knit Picksin Caspian Wood puikot ovat vahattua koivua. Koivupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Joustava kaapeli ei mene kierteelle.

Saatavuus 1 kpl

Knit Picksin Caspian Wood pyöröpuikkokärjet on vahattua koivua. Koivupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Puupuikot voit ottaa myös mukaan lentokoneeseen.

koivupuikot_pyoropuikot_knit_picks_caspian_wood_koivupuinen_pyoropuikko
Joustava kaapeli ei mene kierteelle, joten  työtä ei tarvitse oikoa neulonnan aikana.
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,95 €

Kesävarpaille kevyt kesäsukkalanka Flotte Socke Tutti Frutti. Pehmeä ja joustava puuvillalanka sopii myös isompiin neuleisiin sekä koneneulontaan.

15,90 €

Teetee Rainbow on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä neulot tai virkkaat suuren huivin. Ohjeita saatavilla.

10,00 €

Ohjeet kissasukkiin. Ohje toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiin.

9,95 €

Katia Bombay Socks 2 on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

5,45 €

Katian Cosmos on kaunis paljetein koristeltu lanka, jossa mattapintainen puuvilla ja kiiltävä polyesteri kulkevat yhdessä luoden juhlavan vaikutelman.

10,05 €

Katia Scuby Cotton on pehmeä nyörimäinen puuvillalanka, josta valmistuvat kodin sisustustekstiilit neulomalla, virkaamalla tai solmeillen (makrame).