Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm
Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm

Knit Picks Caspian Wood pyöröpuikko, 80 cm, 2.5 - 3.0 mm

Knit Picks
8,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Knit Picksin Caspian Wood puikot ovat vahattua koivua. Koivupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Joustava kaapeli ei mene kierteelle.

Saatavuus 3 kpl

Knit Picksin Caspian Wood pyöröpuikkokärjet on vahattua koivua. Koivupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Puupuikot voit ottaa myös mukaan lentokoneeseen.

koivupuikot_pyoropuikot_knit_picks_caspian_wood_koivupuinen_pyoropuikko
Joustava kaapeli ei mene kierteelle, joten  työtä ei tarvitse oikoa neulonnan aikana.
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.