Knit Picks Kerijälaite
Knit Picks Kerijälaite Knit Picks Kerijälaite Knit Picks Kerijälaite

Knit Picks Kerijälaite

Knit Picks
40,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Knit Picksin kerijälaitteella lankavyyhdin tai -kerän keriminen käy vaivattomasti. Keritystä kerästä lanka juoksee kerän sisältä helposti, mikä on edellytys esimerkiksi koneneulonnassa. Kerijälaitteen voi kiinnittää esim. pöytään kerimisen ajaksi tai pitää kädessä käyttäjän valinnan mukaan. Laitteella voidaan keriä noin 100 g lankaa kerralla.

 

Katso myös Knit Picks vyyhdinpuut / kerinpuut .

 

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.