Knit Picks Neulekaavionpitäjä / Ruutupiirrosteline
Knit Picks Neulekaavionpitäjä / Ruutupiirrosteline Knit Picks Neulekaavionpitäjä / Ruutupiirrosteline

Knit Picks Neulekaavionpitäjä / Ruutupiirrosteline

Knit Picks
30,85 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Knit Picksin magneettisella neulekaavionpitäjällä /-telineellä neuleohjeiden ( esim. kirjoneule, pitsineule ) seuraaminen käy helposti. Kokoontaitettava teline ja 4 magneettia. Sopiva A4-kokoiselle paperille.

Koko levitettynä: 32 x 24 cm

 

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.