Knit Picks puikkospiraalit
Knit Picks puikkospiraalit Knit Picks puikkospiraalit Knit Picks puikkospiraalit

Knit Picks puikkospiraalit

Knit Picks
4,25 €
Sisältää alv. 24.00 %

Knit Picksin puikkospiraaleilla pidät neulepuikkoparin yhdessä, jolloin niiden kuljettaminen ja säilytttäminen on helpompaa.

Saatavuus 1 kpl

Knit Picksin puikkospiraaleilla pidät neulepuikkoparin yhdessä, jolloin niiden kuljettaminen ja säilytttäminen on helpompaa. Spiraalit on joustavaa materiaalia.

puikkospiraalit_pitkien_puikkojen_sailytys_kuljettaminen_knit_pickspuikkospiraalit_neule_puikkojen_säilyttämiseen_knit_picks
Pienet spiraalit 5 kpl /pkt, liila
Sopii puikoille 2.75 - 6 mm.
Isot spiraalit 3 kpl / pkt, vihreä
Sopii puikoille 6.5 - 12 mm.
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,95 €

Kesävarpaille kevyt kesäsukkalanka Flotte Socke Tutti Frutti. Pehmeä ja joustava puuvillalanka sopii myös isompiin neuleisiin sekä koneneulontaan.

15,90 €

Teetee Rainbow on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä neulot tai virkkaat suuren huivin. Ohjeita saatavilla.

10,00 €

Ohjeet kissasukkiin. Ohje toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiin.

9,95 €

Katia Bombay Socks 2 on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

5,45 €

Katian Cosmos on kaunis paljetein koristeltu lanka, jossa mattapintainen puuvilla ja kiiltävä polyesteri kulkevat yhdessä luoden juhlavan vaikutelman.

10,05 €

Katia Scuby Cotton on pehmeä nyörimäinen puuvillalanka, josta valmistuvat kodin sisustustekstiilit neulomalla, virkaamalla tai solmeillen (makrame).