Knit Picks puikkospiraalit
Knit Picks puikkospiraalit Knit Picks puikkospiraalit

Knit Picks puikkospiraalit

Knit Picks
4,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Knit Picksin puikkospiraaleilla pidät neulepuikkoparin yhdessä, jolloin niiden kuljettaminen ja säilytttäminen on helpompaa.

Saatavuus 7 kpl

Knit Picksin puikkospiraaleilla pidät neulepuikkoparin yhdessä, jolloin niiden kuljettaminen ja säilytttäminen on helpompaa. Spiraalit on joustavaa materiaalia.

puikkospiraalit_pitkien_puikkojen_sailytys_kuljettaminen_knit_pickspuikkospiraalit_neule_puikkojen_säilyttämiseen_knit_picks
Pienet spiraalit 5 kpl /pkt, liila
Sopii puikoille 2.75 - 6 mm.
Isot spiraalit 3 kpl / pkt, vihreä
Sopii puikoille 6.5 - 12 mm.
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.