KnitPro Lasten tarvikesetti
KnitPro Lasten tarvikesetti

KnitPro Lasten tarvikesetti

KnitPro
16,55 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

KnitPron lasten tarvikesetti sisältää kaiken tarvittavan neulontaharrastuksen aloittamiseen. Ihanteellinen lahja aloittelijalle. Paketissa on sakset, pinkit akryyliset neulepuikot ( 18 cm, 4.5 mm ), neulenukke, virkkuukoukku 4.5 mm, 2 muovista parsineulaa, mittanauha ja säilytyspussi.

Paino:
0.19 kg
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.