Prym Pitsikukkalaite
Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite

Prym Pitsikukkalaite

Prym
13,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia erilaisista langoista. Rosekukkalaitteella valmistuvat myös hapsut /tupsut. Ohje mukana.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia esim. neulelangoilla, paperinaruilla, vhs-kasettinauhoilla, heijastinlangoilla jne. Laitteella voit myös tehdä hapsutupsuja helposti. Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia sekä suomenkielisen käyttöohjeen. Myös yllä oleva video opastaa pitsikukkalaiteen käyttöön ja kukkien valmistamiseen.

prym_pitsikukkalaite_pitsikukan_hapsu_tupsun_valmistus_pitsikukkakiekkoprym_kukka_heijastin_heijastava_lanka_pitsikukkalaite_kiekkohapsu_tupsu_pitsikukkalaite_prym_villalanka
Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia.Laitteella teet esim. kauniit kukkaheijastimet Prym Heijastinnauhasta.Yllä olevalta videolta löydät ohjeet myös hapsutupsun tekemiseen.
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,75 €

Kimallesukkalankaa säihkysäärille! Regia Soft Glitter on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeästä langasta valmistuvat myös juhlavat huivit ym.

8,20 €

Pirtin Kehräämön Neulakinnaslanka on z-kierteinen karstavillalanka. Lanka sopii erityisesti kinnasneulatekniikalla tehtäviin neuleisiin.