Prym Pitsikukkalaite
Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite

Prym Pitsikukkalaite

Prym
13,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia erilaisista langoista. Rosekukkalaitteella valmistuvat myös hapsut /tupsut. Ohje mukana.

Saatavuus 2 kpl

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia esim. neulelangoilla, paperinaruilla, vhs-kasettinauhoilla, heijastinlangoilla jne. Laitteella voit myös tehdä hapsutupsuja helposti. Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia sekä suomenkielisen käyttöohjeen. Myös yllä oleva video opastaa pitsikukkalaiteen käyttöön ja kukkien valmistamiseen.

prym_pitsikukkalaite_pitsikukan_hapsu_tupsun_valmistus_pitsikukkakiekkoprym_kukka_heijastin_heijastava_lanka_pitsikukkalaite_kiekkohapsu_tupsu_pitsikukkalaite_prym_villalanka
Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia.Laitteella teet esim. kauniit kukkaheijastimet Prym Heijastinnauhasta.Yllä olevalta videolta löydät ohjeet myös hapsutupsun tekemiseen.
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.