Prym Pitsikukkalaite
Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite Prym Pitsikukkalaite

Prym Pitsikukkalaite

Prym
13,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia erilaisista langoista. Rosekukkalaitteella valmistuvat myös hapsut /tupsut. Ohje mukana.

Saatavuus 3 kpl

Prymin Pitsikukkalaitteella voit tehdä neljää eri kokoa pitsikukkia esim. neulelangoilla, paperinaruilla, vhs-kasettinauhoilla, heijastinlangoilla jne. Laitteella voit myös tehdä hapsutupsuja helposti. Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia sekä suomenkielisen käyttöohjeen. Myös yllä oleva video opastaa pitsikukkalaiteen käyttöön ja kukkien valmistamiseen.

prym_pitsikukkalaite_pitsikukan_hapsu_tupsun_valmistus_pitsikukkakiekkoprym_kukka_heijastin_heijastava_lanka_pitsikukkalaite_kiekkohapsu_tupsu_pitsikukkalaite_prym_villalanka
Pitsikukkalaite sisältää kiekon ja 60 liikuteltavaa tappia.Laitteella teet esim. kauniit kukkaheijastimet Prym Heijastinnauhasta.Yllä olevalta videolta löydät ohjeet myös hapsutupsun tekemiseen.
Paino:
130 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

9,00 €

Perfect Basic on pehmeä sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Basic on konepestävää vahvistettua villaa.Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

6,95 €

Gründlin Hot Socks Pearl on ylellisen pehmeää kashmiria ja merinovillaa. 4-säikeinen sukkalanka on ihanteellinen myös vauvaneuleisiin, huiveihin ym.

11,90 €

Opal Lucky on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeä lanka sopii myös suurempiin neuleisiin.

1,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.

10,00 €

Anjalinin oma mäntypuinen puikkomitta lahjarasiassa. Sydämenmuotoisella puikkomitalla tarkistat puikkojen oikean koon helposti. Kiva lahja neulojalle.