Puikon suojusnappulat
Puikon suojusnappulat

Puikon suojusnappulat

9,55 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 13 kpl

Puikon suojusnappulat on mainio apuväline silloin, kun joudut hetkeksi laittamaan kutimuksen pois käsistäsi tai ottamaan neuleen mukaan matkalle. Nappulat pitää puikot työssä eikä vahingossa pääse tapahtumaan sitä katastrofia, että vahingossa puikko putoaa. Suojusnappulat ovat myös neulojan 'turvaväline' - puikot ei tökkää reikää pyllyyn jos vaikka joku istahtaa sohvalle unohtuneen sukankutimuksen päälle! Salolaista käsityötä!

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.