Regia Socks Moments -sukkalehti
Regia Socks Moments -sukkalehti

Regia Socks Moments -sukkalehti

Schachenmayr / SMC / Regia
8,45 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Regian Socks Moments -lehdessä on 15 sukkaohjetta: mm. ylipolvensukat, joogasukat ym.  Koko/silmukkaluvut ovat 4-, 6- ja 8 säikeisille langoille. Ohjeissa on vaikeusaste merkittynä (helppo, keskivaikea, vaikea). Lehdessä on myös tekniikkaosuudessa virkatun perussukan ohje sekä neulotun sukan ohje, jossa kaksi erilaista kantapäätä ja kaksi erilaista kärkikavennusta. Mukana suomenkieliset ohjeet.
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.