Schoeller + Stahl Satin Cotton
Schoeller + Stahl Satin Cotton Schoeller + Stahl Satin Cotton Schoeller + Stahl Satin Cotton Schoeller + Stahl Satin Cotton Schoeller + Stahl Satin Cotton

Schoeller + Stahl Satin Cotton

Schoeller + Stahl
4,17 €
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Schoeller + Stahlin Satin Cotton on pehmeä merseroitu puuvilla. Langan ketjumainen rakenne ja kaunis kiilto tekevät siitä hienostuneen.

Saatavuus 5 kpl

Schoeller + Stahlin Satin Cotton on pehmeä merseroitu puuvilla. Langan ketjumainen rakenne ja kaunis kiilto tekevät siitä hienostuneen. Löydät kartalta sekä yksiväriset että liukuvärjätyt värit.

100 % puuvilla

50 g = 130 m

Tiheys: 20 s = 10 cm

Konepesu

Poistuu valikoimastamme!

1101108
Sirdar_Satin_Cotton_DK_vahvuinen_puuvillalankaSirdat_Satin_Cotton_ketjumainen_merseroitu_puuvilla_neulelanka


 

Susannan suunnittelemaan pitsireunuksiseen huiviin menekki 2 kerää.
Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.
Lisäksi tarvitset neule- tai pyöröpuikot 4.5 mm.


 

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.