SMC Fashion Batiko Sun
SMC Fashion Batiko Sun SMC Fashion Batiko Sun SMC Fashion Batiko Sun

SMC Fashion Batiko Sun

Schachenmayr / SMC / Regia
7,46 €
9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

SMC Fashion Batiko Sun on kevyt, ilmava puuvillanauhalanka hehkuvissa väreissä. Kevyesti kiiltävä lanka kesän neuleisiin.Yhdestä kerästä huivi.

Saatavuus 7 kpl
SMC Fashion Batiko Sun on kevyt, ilmava puuvillanauhalanka hehkuvissa väreissä. Kevyesti kiiltävä lanka kesän neuleisiin. Yhdestä kerästä huivi. Tuubihuiviin saatavilla ohje suomeksi. Vyötteessä kolmiohuivin ohje saksaksi ja englanniksi.
82% puuvilla, 18% polyesteri
100 g = 180 m

Tiheys: 13 s = 10 cm 

Puikko- ja koukkusuositus: 7 - 8 mm

Hienopesu 30 asteessa

smc_batiko_sun_kimaltelava_nauhalanka_huivilanka_neulottu_tuubihuivi_kolmiohuivi_kaulahuivi
TuubihuiviKolmiohuiviKaulahuivi
Kaikki kuvien huivit valmistuvat yhdestä kerästä. Tuubihuiviin saatavilla ohje myös suomeksi, muihin englanniksi.
Pyydä ohjetta lankatilauksesi mukana.

 

Rajoitettu erä!

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.