teetee Apollo
teetee Apollo teetee Apollo teetee Apollo teetee Apollo

teetee Apollo

teetee
2,97 €
4,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Teetee Apollo on paksuhko putkimainen lanka, joka soveltuu erityisesti virkkaukseen esim. matot, korit, amppelit ja muut sisutustekstiilit.

Saatavuus 2 kpl

Teetee Apollo on paksuhko putkimainen lanka, joka soveltuu erityisesti virkkaukseen. Erilaiset korit, matot ja kassit valmistuvat nopeasti tästä pehmeästä langasta. Apollo sopii hyvin myös neulottaviin töihin.

Kerä: 50g n. 80m Puikot: 7 Tiheys: 13s/10cm
Materiaali: 64% puuvilla, 36% polyamidi
Käsinpesu

11
teetee_Apollo_trikoolanka_virkkaus_kodinsisustus


Poistuu valikoimasta: valmistus lopetettu!

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.