teetee Lumi color, vihreä
teetee Lumi color, vihreä teetee Lumi color, vihreä teetee Lumi color, vihreä

teetee Lumi color, vihreä

teetee
4,92 €
8,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ylellinen kid mohairin ja silkin yhdistelmä teetee Lumi color hehkuu monivärisenä. Höyhenen kevyestä ja pehmeästä Lumista valmistuu ihanat pörröiset neuleet.

Saatavuus 5 kpl

Ylellinen kid mohairin ja silkin yhdistelmä teetee Lumi color hehkuu monivärisenä. Höyhenen kevyestä ja pehmeästä teetee lumista valmistuu ihanat pörröiset neuleet, joista esimerkkinä kauppiaamme suunnittelema Salkkarit-huivi .

Kerä: 25g, n. 125m  Puikot: 3,5-4  Tiheys: 16s/10cm

Materiaali lumi color: 55% super kid mohair, 25% silkki, 20% villa

Käsinpesu 30 asteessa.

                      1453
teetee_Lumi_color_kid-mohair_silkki_salkkari-huivi

Poistuu valikoimasta valmistus lopetettu!

Paino:
25 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.