teetee Sara
teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara teetee Sara

teetee Sara

teetee
3,12 €
5,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Teetee Sara on pehmeä kauniskierteinen konepestävä merinovillalanka vahvoissa syksyisissä väreissä. Sopii koko perheen neuleisiin.

Saatavuus 20 kpl

Teetee Sara on pehmeä kauniskierteinen konepestävä merinovillalanka vahvoissa syksyisissä väreissä. Saraa on on helppo neuloa ja virkata. Työ edistyy 5 mm puikoilla nopeaa vauhtia. Sopii koko perheen neuleisiin. 

100 % superwash merinovilla

50 g = 85 m

Puikot:  5 Tiheys: 18 s / 10cm
Konepesu 40 asteessa villapesuohjelmassa.

1
2
3
4
5
teetee_Sara_merino_valkoinenteetee_Sara_harmaa_merinoteetee_Sara_merinovilla_mustateetee_Sara_merinovilla_ruskeateetee_Sara_oranssi
6
7
8
9
10
teetee_Sara_merinovilla_puikot_5mmteetee_Sara_sininenteetee_Sara_Sulo_vilen_pipo_vihreä

Poistuu valikoimasta: valmistus lopetettu!

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.