teetee virkkuumatonkude / trikookude
teetee virkkuumatonkude / trikookude teetee virkkuumatonkude / trikookude teetee virkkuumatonkude / trikookude

teetee virkkuumatonkude / trikookude

teetee
7,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Teeteen trikookuteesta valmistuvat virkatut laukut, korit, matot ja muut sisustustekstiilit. Kude on pakattu rullalle virkkaajia ajatellen.

Saatavuus 11 kpl

Teeteen trikookuteesta valmistuvat virkatut laukut, korit, matot ja muut sisustustekstiilit. Kude on pakattu rullalle virkkaajia ajatellen.

750 g / rulla

Puuvillaa ja muita kuituja

Suositellaan pesua erillään tai samanväristen kanssa.

Kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämäkangasta. Kuteen paksuus, värisävy ja materiaali voi vaihdella, joten varaathan kerralla riittävän määrän kudetta työhösi. Saattaa sisältää solmuja.

Rajoitettu erä!

musta
vaal.mel.harmaa
farkku


Menekki kuvan mattoon (halkaisija 80 cm) n. 2-3 rullaa, koriin 1-2 rullaa.

Saat ohjeen tilauksesi mukana, kun mainitset siitä tilauksen lisätiedoissa.

Paino:
750 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

9,00 €

Perfect Basic on pehmeä sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Basic on konepestävää vahvistettua villaa.Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

6,95 €

Gründlin Hot Socks Pearl on ylellisen pehmeää kashmiria ja merinovillaa. 4-säikeinen sukkalanka on ihanteellinen myös vauvaneuleisiin, huiveihin ym.

11,90 €

Opal Lucky on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeä lanka sopii myös suurempiin neuleisiin.

1,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.

10,00 €

Anjalinin oma mäntypuinen puikkomitta lahjarasiassa. Sydämenmuotoisella puikkomitalla tarkistat puikkojen oikean koon helposti. Kiva lahja neulojalle.