teetee virkkuumatonkude / trikookude
teetee virkkuumatonkude / trikookude teetee virkkuumatonkude / trikookude teetee virkkuumatonkude / trikookude

teetee virkkuumatonkude / trikookude

teetee
7,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Teeteen trikookuteesta valmistuvat virkatut laukut, korit, matot ja muut sisustustekstiilit. Kude on pakattu rullalle virkkaajia ajatellen.

Saatavuus 5 kpl

Teeteen trikookuteesta valmistuvat virkatut laukut, korit, matot ja muut sisustustekstiilit. Kude on pakattu rullalle virkkaajia ajatellen.

750 g / rulla

Puuvillaa ja muita kuituja

Suositellaan pesua erillään tai samanväristen kanssa.

Kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämäkangasta. Kuteen paksuus, värisävy ja materiaali voi vaihdella, joten varaathan kerralla riittävän määrän kudetta työhösi. Saattaa sisältää solmuja.

Rajoitettu erä!

musta
vaal.mel.harmaa
farkku


Menekki kuvan mattoon (halkaisija 80 cm) n. 2-3 rullaa, koriin 1-2 rullaa.

Saat ohjeen tilauksesi mukana, kun mainitset siitä tilauksen lisätiedoissa.

Paino:
750 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.