Austermann Step Dreiklang
Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang Austermann Step Dreiklang

Austermann Step Dreiklang

Austermann
13,30 €
Sisältää alv. 24.00 %

Aloe veralla ja Jojoba-öljylllä käsitelty sukkalanka Stepin syksyn 2017 uusi värilajitelma on Dreiklang. Pehmeä Step sopii myös asusteisiin, neuletakkeihin yms.

Saatavuus 50 kpl

Tutun sukkalangan uusi värilajitelma Dreiklang. Sukkalanka Austermann Step on käsitelty aloe veralla ja Jojoba-öljyllä, joka tekee langasta silkinpehmeän ja ihoa hoitavan. Käsittelyn vaikutus kestää jopa 40 pesukertaa. EXP 4.0-käsittelyn ansiosta lanka on entistä ympäristöystävällisempi ja rumpukuivauksen kestävä. Lisätietoa exp-käsittelystä löydät liitteet-välilehdeltä. Stepistä neulot raitasukat ilman ikäviä langan päättelyjä. Värikartalta löytyy varmasti sopiva väri jokaiselle. Pehmeä Step sopii myös erinomaisesti muihinkin neuleisiin ja asusteisiin sekä koneneulontaan. Aikuisten pitkävartisiin sukkiin tarvitset lankaa 100 g ja lasten sukkiin 50g.

Kerä:  100 g = 420m

Puikot:  2,5-3 

Tiheys: 30 s = 10cm

Materiaali:  75% villa, 25% polyamidi

Konepesu villapesuohjelmassa 40 asteessa.

Rajoitettu erä!

345346347348
austermann_step_dreiklang_sukkalankaaustermann_step_sukkalangat_dreiklangaustermann_step_raitasukkalanka_aloeverastep_sukkalangat_aloe_vera_jojobaoljy_kasitelty_sukkalanka
349350351352
austermann_step_sukkalangat_dreiklang_raitalanka_aloe_verasteplanka_sukkiin_raitalanka_sukkalanka_aloelankaaustermann_step_yleislanka_koneneulonta_lanka_sukkalankaaustermann_step_sukkalanka_nelisaikeinen_aloevera_lanka
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.