Austermann Step Lynx
Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx Austermann Step Lynx

Austermann Step Lynx

Austermann
10,00 €
13,30 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tutun sukkalangan värilajitelma Lynx. Austermannin Step on käsitelty aloe veralla ja Jojoba-öljyllä. Sopii myös muihin neuleisiin ja koneneulontaan.

Saatavuus 4 kpl

Tutun sukkalangan värilajitelma Lynx. Sukkalanka Austermannin Step on käsitelty aloe veralla ja Jojoba-öljyllä, joka tekee langasta silkinpehmeän ja ihoa hoitavan. Käsittelyn vaikutus kestää jopa 40 pesukertaa. EXP 4.0-käsittelyn ansiosta lanka on entistä ympäristöystävällisempi ja rumpukuivauksen kestävä. Neulot kirjoneulesukat ilman ikäviä langan päättelyjä. Värikartalta löytyy varmasti sopiva väri jokaiselle. Step sopii myös erinomaisesti muihinkin neuleisiin ja asusteisiin sekä koneneulontaan. Aikuisten pitkävartisiin sukkiin tarvitset lankaa 100 g ja lasten sukkiin 50g.

Rajoitettu erä!

Kerä:  100 g, 420m  Puikot:  2,5-3  Tiheys: 30 s / 10cm
Materiaali:  75% villa, 25% polyamidi

Konepesu villapesuohjelmassa 40 asteessa.

331332333334
Austermann_Step_Lynx_sukkalanka_aloe_vera_jojoba_öljyaustermann_step_lynx_sukkalanka_aloevera_jojobaoljyaustermann_step_lynx_sukkalanka_aloevera_jojobaoly_EXP_käsittelyaustermann_step_lynx_koneneulontalanka
335336337338
austermann_step_lynx_exp_käsittelyaustermann_step_schoeller_step_lynxaustermann_step_raitasukkalanka_lynx_konepesun_kestäväaustermann_step_sukkalanka_aloevera_kirjoneuleraitalanka_kestää_kuivausrummun


Rajoitettu erä!

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.

10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.