Borgo de' Pazzi Hemp 100 - hamppulanka
Borgo de' Pazzi Hemp 100 - hamppulanka Borgo de' Pazzi Hemp 100 - hamppulanka Borgo de' Pazzi Hemp 100 - hamppulanka

Borgo de' Pazzi Hemp 100 - hamppulanka

Borgo de' Pazzi
6,85 €
Sisältää alv. 24.00 %

Borgo de Pazzi Hemp 100 on ohut hamppulanka neulontaan, virkkaamiseen ja kudontaan. Kauniskiiltoisesta luonnonkuidusta valmistuvat pitsihuivit ja kevyet neuleet

Saatavuus 55 kpl

Borgo de' Pazzi Hemp 100 on ohut hamppulanka neulontaan, virkkaamiseen ja kudontaan. Kauniskiiltoisesta luonnonkuidusta valmistuvat upeat pitsihuivit ja kevyet neuleet arkeen ja juhlaan. Hamppu suodattaa UV-säteilyä, joten se on ihanteellinen kevään ja kesän neuleissa. Pellavankaltainen hamppu vain paranee käytössä. Hamppu kestää kovaa kulutusta, pehmenee käytössä ja sitoo kosteutta erittäin hyvin. Imukyky vain paranee pesujen myötä, joten antibakteerisesta hamppulangasta kudot myös upeat pyyheliinat kotiin.

100% hamppu

50 g = 250 m

Tiheys: 34 s / 47 krs = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 2 - 2.5 mm

Neulevaatteen pesu 40 asteessa

Valmistettu Italiassa

70737475
hamppulanka-huivilanka-neule-hamppu-borgo-de-pazzi-hemp-100hamppuneule-lanka-hemp-antibakteerinen-hamppulanka-huivilanka-imukykyinen-luonnonmateriaaliborgo-de-pazzi-hemp-hamppu-lanka-huivilanka-virkkauslanka-saunatekstiilit-neulelankahamppu-lanka-neule-uv-suoja-antibakteerinen-imukykyinen-luonnokuitu-vahva-hemp-borgo-de-pazzi-hamppulanka
83807281
hamppulanka-neulontaan-pitsihuivi-kudottu-pyyheliina-virkkauslanka-hemp-borgo-de-pazzihamppulanka-ekologinen-antibakteerinen-imukykyinen-hamppu-lanka-neulelanka-virkkauslankahamppulanka-borgo-de-pazzi-hemp-lanka-ekologinen-tiskirattilanka-antibakteerinen-kasvikuitu-neulelanka-huivilanka


Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

7,80 €

Scheepjes Downtown on suloisen pehmeää merinovillaa, joka sopii erityisesti vauvaneuleisiin ja asusteisiin. Riittoisasta langasta neulot myös jakut ja puserot.