DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm
DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm

DMC virkkuukoukku, 0.5 - 3.0 mm

DMC
2,85 €
Sisältää alv. 24 %

DMC:n iloisen värisissä virkkuukoukuissa on ergonominen pehmeä varsi ja alumiininen koukkuosa. Koukun koko on stanssattu, joten se ei kulu pois.

Saatavuus 9 kpl

DMC:n iloisen värisissä virkkuukoukuissa on ergonominen pehmeä varsi ja alumiininen koukkuosa. Koukut on värikoodattu, joten jokaisella koolla on oma värinsä. Koko on myös stanssattu koukun varteen, joten se ei kulu aikaa myöten pois.

Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.