DMC Juliette - huivilanka
DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka

DMC Juliette - huivilanka

DMC
10,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

DMC Juliette on liukuvärjätty huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeästä kutittamaton lanka. Langan mukana saat ohjeet huiviin.

Saatavuus 56 kpl

DMC Juliette on liukuvärjätty huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeästä kutittamaton lanka sopii erityisesti huiveihin ja shaaleihin. Langan mukana saat ohjeet huiviin.

100 g = 450 m

80% akryyli, 10% alpakka, 10% villa

Tiheys: 24 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 4 mm

Villapesu 40 asteessa

Valmistettu Turkissa

200201202
dmc-juliette-lanka-huivilanka-sirdar-shawlie-katia-stella-alpakka-villa-akryylidmc-juliette-lanka-pitsihuivi-neulelanka-alpakkalanka-katia-stelladmc-juliette-lanka-sirdar-shawlie-huivilanka
203204205
liukuvarjatty-huivilanka-alpakka-villa-akryylialpakkalanka-huivilanka-meulelanka-raitalanka-liukuvarjatty-lanka-shaali-huividmc-juliette-lanka-liukuvarjatty-huivilanka
kolmiohuivi-ohje-dmc-juliette-huivilankapitsihuivi-ohje-dmc-juliette-katia-stella-sirdar-shawlie-huivilanka
Langan mukana saat ohjeet näihin huiveihin.
Yhteen huiviin tarvitset 2 kerää.
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.