DMC Juliette - huivilanka
DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka DMC Juliette - huivilanka

DMC Juliette - huivilanka

DMC
10,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

DMC Juliette on liukuvärjätty huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeästä kutittamaton lanka. Langan mukana saat ohjeet huiviin.

Saatavuus 36 kpl

DMC Juliette on liukuvärjätty huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeästä kutittamaton lanka sopii erityisesti huiveihin ja shaaleihin. Langan mukana saat ohjeet huiviin.

100 g = 450 m

80% akryyli, 10% alpakka, 10% villa

Tiheys: 24 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 4 mm

Villapesu 40 asteessa

Valmistettu Turkissa

200201202
dmc-juliette-lanka-huivilanka-sirdar-shawlie-katia-stella-alpakka-villa-akryylidmc-juliette-lanka-pitsihuivi-neulelanka-alpakkalanka-katia-stelladmc-juliette-lanka-sirdar-shawlie-huivilanka
203204205
liukuvarjatty-huivilanka-alpakka-villa-akryylialpakkalanka-huivilanka-meulelanka-raitalanka-liukuvarjatty-lanka-shaali-huividmc-juliette-lanka-liukuvarjatty-huivilanka
kolmiohuivi-ohje-dmc-juliette-huivilankapitsihuivi-ohje-dmc-juliette-katia-stella-sirdar-shawlie-huivilanka
Langan mukana saat ohjeet näihin huiveihin.
Yhteen huiviin tarvitset 2 kerää.
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Sopii myös koneneulontaan.

32,00 €

KnitPron Zing sukkapuikkosetissä on viidet eri kokoiset 15 cm:n sukkapuikot: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, ja 4.0 mm. Mukana vetoketjulla suljettava kansio.

5,70 €

Parsinsienen avulla neuleiden reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Prymin puinen parsinsieni soveltuu myös isompien reikien parsintaan.

6,55 €

Parsinmunan avulla neuleen pienien reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Sukkien ja lapasten parsiminen on sujuvaa Prym puisen parsinmunan avulla.

14,90 €

Hot Socksin sukkalanka Sirmione muodostaa neulottaessa raitaa ja kirjoneuletta. Pehmeästä langasta neulot sukkien ohella myös jakut ja puserot. Konepestävä.