DMC Nova Vita -ohjekirja
DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja DMC Nova Vita -ohjekirja

DMC Nova Vita -ohjekirja

DMC
9,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

DMC Nova Vita -ohjekirjassa on 15 ohjetta macrametekniikalla ja virkkaamalla toteutettuun sisustustekstiiliin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

DMC Nova Vita -ohjekirjassa on 15 ohjetta macrametekniikalla ja virkkaamalla toteutettuun sisustustekstiiliin. Kirjassa on selkeät kuvalliset ohjeet, joiden avulla valmistat kauniita seinävaatteita, amppeleita, koreja ja mattoja kotiin. Ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja tanskaksi.


Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.