DMC Sheep Virkkuukoukkusetti
DMC Sheep Virkkuukoukkusetti DMC Sheep Virkkuukoukkusetti

DMC Sheep Virkkuukoukkusetti

DMC
13,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

DMC Sheep Virkkuukoukkusetissä on 5 eri kokoista koukkua pakattuna kankaiseen koukkukoteloon. Ergonomisissa koukuissa on soft grip -varsi ja alumiininen koukku.

Saatavuus 4 kpl

DMC Sheep Virkkuukoukkusetissä on 5 eri kokoista koukkua pakattuna kankaiseen koukkukoteloon. Koukkujen koot 3, 4, 5, 6, 8 mm. Ergonomisissa koukuissa on soft grip -varsi ja alumiininen koukkuosa. Saatavana harmaana ja vaaleanpunaisena. Kiva lahjaidea virkkaajalle tai virkkaamista opettelevalle. 

Paino:
140 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,00 €

Collection d´Artin kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, langat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

15,00 € 23,00 €

Prymin pitkille puikoille suunnitellussa puikkokotelossa säilytät myös muut puikkosi.

20,60 €

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

4,90 €

Perfect Crochet Maxi on tiukkakierteinen merseroitu puuvillalanka virkkaamiseen ja neulontaan. Ohut lanka sopii erityisesti verhoihin ja liinoihin.

4,50 € 12,30 €

Gedifra Lana Mia on 4-säikeinen merinovillasukkalanka kakkukerällä. Yhdestä kerästä saat kaksi samanlaista sukkaa. Kerästä isompikin sukkapari.

12,50 €

Smc Lovely Mohair on kevyttä ja pörröistä mohairlankaa muhkealla kerällä. Yhdestä kerästä neulot suuren huivin 5 mm:n puikoilla. Ohjeet saat langan mukana.