Gründl Hot Socks Torino (dk)
Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk)

Gründl Hot Socks Torino (dk)

Gründl Four Seasons
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Gründl Hot Socks Torino on pehmeä raidoittuva sukkalanka. Dk-vahvuisesta langasta neulot ja virkkaat myös neuletakit, puserot, peitot yms.

Saatavuus 16 kpl

Gründl Hot Socks Torino on pehmeä raidoittuva sukkalanka. Dk-vahvuisesta langasta neulot ja virkkaat myös neuletakit, puserot, peitot yms. Langan värikartalla on kahdeksan syksyistä väriä, jotka sopivat sekä naisille että miehille.

150 g = 375 m

75% villa, 25% polyamidi

Tiheys: 22 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 3 - 4 mm

Villapesu 40 asteessa

Rajoitettu erä!

1234
grundl_hot_socks_torino_sukkalanka_raitalankahot_socks_torino_sukkalangat_yleislankahot_socks_torino_dk_vahvuinen_villasekoite_lankagrundl_hot_socks_torino_raidoittuva_sukkalanka
5678
hot_socks_torino_raitalanka_sukkalanka_sukkalangathot_socks_torino_sukkalanka_kirjava_lankahot_socks_torino_saapas_sukkalank_sukklangat_raitasukkalankagrundl_torino_yleislanka_vahvistettu_lanka_villa_polyamidi
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,05 €

Perfect Premium on pehmeä dk-vahvuinen sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

9,00 €

Perfect Basic on pehmeä sukkalanka sukkiin, lapasiin, villatakkeihin, -puseroihin ym. Basic on konepestävää vahvistettua villaa.Vyötteessä sukkien kokotaulukko.

6,95 €

Gründlin Hot Socks Pearl on ylellisen pehmeää kashmiria ja merinovillaa. 4-säikeinen sukkalanka on ihanteellinen myös vauvaneuleisiin, huiveihin ym.

11,90 €

Opal Lucky on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeä lanka sopii myös suurempiin neuleisiin.

1,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin yms.

10,00 €

Anjalinin oma mäntypuinen puikkomitta lahjarasiassa. Sydämenmuotoisella puikkomitalla tarkistat puikkojen oikean koon helposti. Kiva lahja neulojalle.