Gründl Hot Socks Torino (dk)
Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk) Gründl Hot Socks Torino (dk)

Gründl Hot Socks Torino (dk)

Gründl Four Seasons
9,98 €
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Gründl Hot Socks Torino on pehmeä raidoittuva sukkalanka. Dk-vahvuisesta langasta neulot ja virkkaat myös neuletakit, puserot, peitot yms.

Saatavuus 6 kpl

Gründl Hot Socks Torino on pehmeä raidoittuva sukkalanka. Dk-vahvuisesta langasta neulot ja virkkaat myös neuletakit, puserot, peitot yms. Langan värikartalla on kahdeksan syksyistä väriä, jotka sopivat sekä naisille että miehille.

150 g = 375 m

75% villa, 25% polyamidi

Tiheys: 22 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 3 - 4 mm

Villapesu 40 asteessa

Rajoitettu erä!

1234
grundl_hot_socks_torino_sukkalanka_raitalankahot_socks_torino_sukkalangat_yleislankahot_socks_torino_dk_vahvuinen_villasekoite_lankagrundl_hot_socks_torino_raidoittuva_sukkalanka
5678
hot_socks_torino_raitalanka_sukkalanka_sukkalangathot_socks_torino_sukkalanka_kirjava_lankahot_socks_torino_saapas_sukkalank_sukklangat_raitasukkalankagrundl_torino_yleislanka_vahvistettu_lanka_villa_polyamidi
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
9,90 €

Katia Jaipur Socks on pehmeä, joustava kesäsukkalanka liukuvissa väreissä. Konepestävästä langasta neulot sukkien ohella muutkin kevyet neuleet.

16,90 €

Teetee Rainbow Baby on pumpulin pehmeä lanka vauvan herkkää ihoa vasten. Riittoisasta lankakakusta neulot raidallisen vauvan peiton.

17,50 €

Teetee Rainbow with mohair on pehmeä, pörröinen lankakakku liukuvissa väreissä. Riittoisasta langasta neulot yhdestä kerästä kevyen huivin tai ponchon.

24,90 €

Teeteen Rainbow with wool lankakakku sisältää pehmeitä luonnonmateriaaleja. Liukuvärjätyn langan väriraportti on pitkä. Yhdestä kerästä suuri huivi.

8,45 €

Sublimen Baby Cashmere Merino Silk dk on unelman pehmeä vauvalanka. Lämpimiä luonnonkuituja; merinovillaa, silkkiä ja kashmiria koko perheen neuleisiin.

6,90 €

Teetee sukkalehdessä on sukkia neljään vuodenaikaan. Lehdessä on 13 sukkamallia. Ohjeita perussukkiin, palmikko- ja pitsisukkiin sekä kirjoneulesukkiin.