Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka
Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka

Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka

Katia
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

Saatavuus 43 kpl

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan. Kevyt lanka on ihanteellinen lasten ja naisten kesäneuleisiin. Luonnostaan antibakteerinen ja ekologinen hamppu suojaa ihoa myös auringolta.

50 g = 120 m

76% puuvilla, 24% hamppu

Tiheys: 19 s = 10 cm

Puikkosuositus: 4 - 4½ mm

Koukkusuositus: 4 - 4.5 mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Italiassa

Katia-concept-boheme-lanka-hamppulanka-puuvilla-hamppu-neule


Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
7,50 € 9,95 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka vintage väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

11,90 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

12,65 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet. Materiaali kestävää hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

4,88 € 6,10 €

Addin paksu virkkuukoukku on kevyttä muovia. Miellyttävän tuntuinen virkkuukoukku paksulle langalle. Koko on painettu koukkuun. Valmistettu Saksassa.

3,65 €

Konepestävä pehmeä sukkalanka teetee Pallas sopii kaikenlaisiin neuleisiin kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.

4,00 €

Konepestävä sukkalanka teetee Salla sopii kaikenlaiseen neulontaan ja virkkaukseen, kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.