Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka
Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka

Katia Concept Boheme -hamppupuuvillalanka

Katia
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

Saatavuus 13 kpl

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan. Kevyt lanka on ihanteellinen lasten ja naisten kesäneuleisiin. Luonnostaan antibakteerinen ja ekologinen hamppu suojaa ihoa myös auringolta.

50 g = 120 m

76% puuvilla, 24% hamppu

Tiheys: 19 s = 10 cm

Puikkosuositus: 4 - 4½ mm

Koukkusuositus: 4 - 4.5 mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Italiassa

Katia-concept-boheme-lanka-hamppulanka-puuvilla-hamppu-neule

Langan valmistus on lopetettu!

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
59,50 €

Lykke mangopuiset vyyhdinpuut pitävät lankavyyhdin paikoillaan kerittäessä lankaa vyyhdeltä keräksi. Puut kiinnitetään helposti pöytään kerimisen ajaksi.

6,85 €

Borgo de Pazzi Hemp 100 on ohut hamppulanka neulontaan, virkkaamiseen ja kudontaan. Kauniskiiltoisesta luonnonkuidusta valmistuvat pitsihuivit ja kevyet neuleet

14,50 €

Schachenmayr Summer Stripes on kevyt puuvillasekoite kesän ja kevään neuleisiin, huiveihin ja asusteisiin. Yhdestä kerästä huivi. Ohje vyötteessä.

12,50 €

Lykky on 100%:nen pellavalanka virkkaamiseen. Kauniskiiltoisesta pellavasta valmistuvat upeat pöytäliinat, verhot, päiväpeitteet, reunapitsit ym. virkkuutyöt.

9,80 €

Regian Cotton Uni on ohut puuvillalanka neulontaan ja virkkaamiseen. Joustava puuvillalanka sopii puseroihin, vauvaneuleisiin, huiveihin ja kesäsukkiin.