Katia Candy - puuvillalanka
Katia Candy - puuvillalanka Katia Candy - puuvillalanka Katia Candy - puuvillalanka Katia Candy - puuvillalanka

Katia Candy - puuvillalanka

Katia
3,50 €
4,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Candy on kevyttä puuvillaa herkullisissa väreissä. Pehmeän vauvalangan värit muodostavat akvarellimaisen värityksen.

Saatavuus 46 kpl

Katia Candy on kevyttä puuvillaa herkullisissa väreissä. Pehmeän vauvalangan värit muodostavat akvarellimaisen värityksen. Langasta neulot ja virkkaat vauvaneuleiden ohella kevyet kesätopit, puserot ja huivit. Naisten M-kokoinen lyhythihainen neulepusero valmistuu 7 kerästä.

100% puuvilla

50 g = 180 m

Tiheys: 29 s = 10 cm

Puikkosuositus: 2.5 - 3 mm

Hienopesu 30 asteessa

katia-candy-for-baby-lanka-puuvillalanka-vauvalanka-huivilanka-monivarinen-kirjava-liukuvarjatty-kesalanka-neulelanka


vauvan-neule-body-kesa-myssy-ohje-katia-candy-lanka-puuvillalanka-neulelanka-vauvalanka
pitsireunuksinen-ainaoikein-huivi-neulottu-pitsihuivi-kolmiohuivi-ohje-katia-candy-puuvillalanka-raitalanka-monivarinen-kirjava-kesalanka
Vauvan neulebody, 0/3 kk - 18 kk

Menekki: 2 - 3 kerää, myssyyn 1 kerä

Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.

Pitsireunuksinen huivi

Menekki 2 kerää

Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.

Katia Candysta voit neuloa myös teetee Hillan ohjeilla.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

7,80 €

Scheepjes Downtown on suloisen pehmeää merinovillaa, joka sopii erityisesti vauvaneuleisiin ja asusteisiin. Riittoisasta langasta neulot myös jakut ja puserot.