Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka
Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka

Katia Concept Belvedere - kimaltava viskoosilanka

Katia
17,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Belvedere on miellyttävän tuntuinen viskoosilanka, jossa kulkee mukana yksi hopeanvärinen säie. Laskeutuvasta langasta neulot ja virkkaat kauniit neuleet.

Saatavuus 10 kpl

Katia Concept Belvedere on miellyttävän tuntuinen viskoosilanka, jossa kulkee mukana yksi hopeanvärinen säie. Kauniisti laskeutuvasta langasta neulot ja virkkaat topit, puserot ja asusteet arkeen ja juhlaan. Langan mukana saat ohjeet virkattuun huiviin ja neuletoppiin. Yhdestä kerästä huivi.

150 g = 495 m

96 % viskoosi, 3% polyesteri, 1% polyamidi

Tiheys: 29 s = 10 cm

Puikkosuositus: 2½ - 3 mm

Koukkusuositus: 3 - 3½ mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Espanjassa

Rajoitettu erä!

300301304
katia-belvedere-kimalteleva-huivilanka-viskoosilanka-huiviohjekatia-concept-belvedere-lanka-viskoosilanka-huivilanka-virkkauslankakatia-concept-belvedere-lanka-yarn-huivilanka-viskoosilanka-raitalanka
neulottu-kesa-toppi-ohje-katia-comncept-belvedere-lanka-viskoosilankavirkattu-kolmiohuivi-ohje-katia-concept-belvedere-lanka-huivilanka-virkkauslanka-raitalanka-liukuvarjatty-neulelanka-kimalle-kimaltava-lanka
Neulottu toppi, M - XXL
Menekki: 2 kerää
Ohjeen saat lankatilauksesi mukana.
Virkattu huivi
Menekki: 1 kerä
Ohjeen saat lankatilauksesi mukana.
huivilanka-virkkauslanka-neulelanka-kesalanka-juhlalanka-kimallelanka-katia-concept-belvedere-lanka-yarn-viskoosi-kimlatava-hopea-saie
Kuvassa ylempi kerä ja suoraan sen alapuolella oleva kerä ovat samaa väriä.
Kerissä näkyvillä on vain eri kohta väriliukuman raidoista
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Sopii myös koneneulontaan.

32,00 €

KnitPron Zing sukkapuikkosetissä on viidet eri kokoiset 15 cm:n sukkapuikot: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, ja 4.0 mm. Mukana vetoketjulla suljettava kansio.

5,70 €

Parsinsienen avulla neuleiden reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Prymin puinen parsinsieni soveltuu myös isompien reikien parsintaan.

6,55 €

Parsinmunan avulla neuleen pienien reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Sukkien ja lapasten parsiminen on sujuvaa Prym puisen parsinmunan avulla.

14,90 €

Hot Socksin sukkalanka Sirmione muodostaa neulottaessa raitaa ja kirjoneuletta. Pehmeästä langasta neulot sukkien ohella myös jakut ja puserot. Konepestävä.