Katia Concept Somnium - superfine alpaca
Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca Katia Concept Somnium - superfine alpaca

Katia Concept Somnium - superfine alpaca

Katia
32,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

Saatavuus 21 kpl

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja, jotka kimaltelevat hienostuneesti. Riitoisasta langasta neulot yhdestä kerästä huivin ja 2 - 3 kerästä puseron. Ohjeet huiviin ja puseroon saat lankatilauksesi mukana.

42% alpakka, 34% puuvilla, 23% polyamidi, 1% polyesteri

150 g = 450 m

Tiheys: 17 s / 22 krs = 10 cm

Puikkosuositus: 5 - 5,5 mm

Koukkusuositus: 5,5 - 6 mm

Käsinpesu

Valmistettu Italiassa

300
302
304
305
katia-concept-somnium-superfine-alpaca-lanka-huivilanka-puserolanka-bukleelanka-boucle
alpakka-boucle-lanka-katia-concept-somnium-alpakkalanka-paljettilanka
paljettilanka-huivilanka-poncholanka-katia-somnium-porrolanka
katia-concept-somnium-lanka-pehmea-alpakkalanka-puuvilla-neulelanka-paljettilanka-huivilanka


neulottu-pusero-ohje-katia-concept-somnium-superfine-alpaca
neulottu-kolmiohuivi-ohje-katia-concept-somnium-lanka-superfine-alpaca
Pusero, S/M - XXL

Menekki: 2 - 3 kerää

Neulottu kolmiohuivi

Menekki: 1 kerä

Ohjeet saat lankatilauksesi mukana.
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.