Katia Ekos -kierrätyslanka
Katia Ekos -kierrätyslanka Katia Ekos -kierrätyslanka Katia Ekos -kierrätyslanka

Katia Ekos -kierrätyslanka

Katia
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Ekos on ekologisesti tuotettu kierrätyslanka, josta neulot ja virkkaat kestävät neuleet, laukut ja siustustuotteet. Myös makrametöihin.

Saatavuus 82 kpl

Katia Ekos on ekologisesti tuotettu kierrätyslanka, josta neulot ja virkkaat kestävät neuleet, laukut ja siustustuotteet. Pehmeä lanka on rakenteeltaan nyörimäinen, joten sitä on helppo käsitellä. Kokeile myös makrametöihin. Ekos on on kehitetty vähentämään Katian hiilijalanjälkeä maapallolla. Lankaa ei ole värjätty, vaan värit tulevat kierrätetyistä materiaaleista, joten se on valmistettu ilman vedenkulutusta ja kemikaaleja. 50% langan valmistamiseen käytetystä energiasta on lähtöisin auringosta, mikä vähentää kasvihuonepäästöjä. Lanka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, esim. polyesteri saadaan muovipulloista.

Langan mukana saat ohjeet (eng.) virkattuun kala-patalappuun ja kassiin. Kahdesta kerästä saat kaksi patalappua. Kaksiväriseen laukkuun tarvitset pääväriä 5 kerää ja pohjaa varten 4 kerää. Laukun koko 24x27 cm.

50% puuvilla, 47% polyesteri, 3% muita kuituja

50 g = 55 m

Tiheys: 14 s = 10 cm

Puikkosuositus: 5 - 5½ mm

Koukkusuositus: 5.5 - 6 mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Espanjassa

102103104105
katia-ekos-lanka-puuvilla-kierratyspulloista-tehty-virkkauslanka-puuvillalankakatia-ekos-lanka-virkkauslanka-kesalanka-ekologinen-muovipulloista-tehty-neulelanka-makramelankakatia-ekos-lankakatia-ekos-ekologisesti-tuotettu-kasityolanka-puuvillalanka-muovipulloista-tehty-virkkauslanka
107110111113
katia-ekos-lanka-kierratyslanka-muovipulloista-tehty-polyesteri-makramelanka-virkkauslankakatia-ekos-puuvilla-lanka-virkkauslanka-makramelanka-puuvilla-kierratyslanka-ekologinenkatia-ekos-puuvilla-lanka-virkkauslanka-kierratyslanka-makramelankakatia-ekos-lanka-puuvillalanka-virkkauslanka-ekologisesti-tuotettu-neulelanka
101112106100
katia-ekos-kierratyslanka-ekologinen-puuvillalanka-makramelanka-muovipulloista-tehty-lanka-virkkauslanka-101-harmaakatia-ekos-lanka-puuvilla-polyesteri-kierratyslanka-ekologinen-makramelankakatia-ekos-lanka-virkkauslanka-nyori-makramelanka-puuvilla-polyesteri-kierratyslanka


Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

7,80 €

Scheepjes Downtown on suloisen pehmeää merinovillaa, joka sopii erityisesti vauvaneuleisiin ja asusteisiin. Riittoisasta langasta neulot myös jakut ja puserot.