Katia Ekos -kierrätyslanka
Katia Ekos -kierrätyslanka Katia Ekos -kierrätyslanka Katia Ekos -kierrätyslanka

Katia Ekos -kierrätyslanka

Katia
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Ekos on ekologisesti tuotettu kierrätyslanka, josta neulot ja virkkaat kestävät neuleet, laukut ja siustustuotteet. Myös makrametöihin.

Saatavuus 77 kpl

Katia Ekos on ekologisesti tuotettu kierrätyslanka, josta neulot ja virkkaat kestävät neuleet, laukut ja siustustuotteet. Pehmeä lanka on rakenteeltaan nyörimäinen, joten sitä on helppo käsitellä. Kokeile myös makrametöihin. Ekos on on kehitetty vähentämään Katian hiilijalanjälkeä maapallolla. Lankaa ei ole värjätty, vaan värit tulevat kierrätetyistä materiaaleista, joten se on valmistettu ilman vedenkulutusta ja kemikaaleja. 50% langan valmistamiseen käytetystä energiasta on lähtöisin auringosta, mikä vähentää kasvihuonepäästöjä. Lanka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, esim. polyesteri saadaan muovipulloista.

Langan mukana saat ohjeet (eng.) virkattuun kala-patalappuun ja kassiin. Kahdesta kerästä saat kaksi patalappua. Kaksiväriseen laukkuun tarvitset pääväriä 5 kerää ja pohjaa varten 4 kerää. Laukun koko 24x27 cm.

50% puuvilla, 47% polyesteri, 3% muita kuituja

50 g = 55 m

Tiheys: 14 s = 10 cm

Puikkosuositus: 5 - 5½ mm

Koukkusuositus: 5.5 - 6 mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Espanjassa

102103104105
katia-ekos-lanka-puuvilla-kierratyspulloista-tehty-virkkauslanka-puuvillalankakatia-ekos-lanka-virkkauslanka-kesalanka-ekologinen-muovipulloista-tehty-neulelanka-makramelankakatia-ekos-lankakatia-ekos-ekologisesti-tuotettu-kasityolanka-puuvillalanka-muovipulloista-tehty-virkkauslanka
107110111113
katia-ekos-lanka-kierratyslanka-muovipulloista-tehty-polyesteri-makramelanka-virkkauslankakatia-ekos-puuvilla-lanka-virkkauslanka-makramelanka-puuvilla-kierratyslanka-ekologinenkatia-ekos-puuvilla-lanka-virkkauslanka-kierratyslanka-makramelankakatia-ekos-lanka-puuvillalanka-virkkauslanka-ekologisesti-tuotettu-neulelanka
101112106
katia-ekos-kierratyslanka-ekologinen-puuvillalanka-makramelanka-muovipulloista-tehty-lanka-virkkauslanka-101-harmaakatia-ekos-lanka-puuvilla-polyesteri-kierratyslanka-ekologinen-makramelankakatia-ekos-lanka-virkkauslanka-nyori-makramelanka-puuvilla-polyesteri-kierratyslanka


Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
35,20 €

Pientä ja lämpöistä -kirja syventyy lämmittävien asusteiden maailmaan. Kirjassa on 42 selkeää ohjetta erilaisiin myssyihin, lapasiin ja käsineisiin.

76,00 €

Suojelusenkeli -kanavatyöpaketti sisältää painetun pohjakankaan, langat, neulan ja ohjeet. Valmiin työn koko 40 x 50 cm.

76,00 €

Suojelusenkeli -kanavatyöpaketti sisältää painetun pohjakankaan, langat, neulan ja ohjeet. Valmiin työn koko 40 x 50 cm.

12,50 €

Tästä mukista kelpaa juoda kahvit ja teet. Kupin koko 500 ml. Kestää konepesun.

3,90 €

Hurjan riittoisasta Sirdar Replaysta valmistuvat kevyet jakut, puserot ja asusteet. Kaapelikierteisestä puuvillasekoitteesta neulot kauniit palmikkoneuleet.

20,10 €

Anchorin laskettavissa ristipistopaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.