Katia Genesis
Katia Genesis Katia Genesis Katia Genesis Katia Genesis Katia Genesis

Katia Genesis

Katia
21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Katia Genesis on sekoitus puuvillaa ja kierrätyspolyesteriä. Genesiksestä valmistuvat kevyet neuleet ja asusteet kesään. Vyyhdistä huivi tai toppi.

Saatavuus 32 kpl

Katia Genesis on sekoitus puuvillaa ja kierrätyspolyesteriä. Genesiksestä valmistuvat kevyet neuleet ja asusteet kesään. Pehmeä lanka on hyvin riittoisaa. Yhdestä vyyhdistä neulot tai virkkaat huivin tai lasten topin. Ohjeet niihin saat lankatilauksesi mukana. Monivärisen langan värikartalta löydät herkulliset kesän sävyt. Ekologisen langan polyesteri saadaan meristä kerätystä muovista. Langasta neulomalla olet mukana pitämässä meriä puhtaana.

50% puuvilla, 50% kierrätetty polyesteri

150 g = 600 m

Tiheys: 30 s / 35 krs = 10 cm

Puikko-/koukkusuositus: 3 - 3.5 mm

Hienopesu 30 asteessa

Valmistettu Italiassa

Saatavana rajoitettu erä!


virkattu-hartiahuivi-pitsihuivi-huivi-kolmiohuivi-ohje-katia-genesis-lanka-kesalanka-puuvilla-polyesteri-ekologinen-ekolanka-monivarinen-kirjava-puuvillalanka
katia-genesis-puuvilla-akryyli-lanka-huivilanka-ekologinen-muovista-valmistettu-polyesteri-virkattu-toppi-isoiaidinnelioista-ohje
Virkattu huivi

Menekki: 1 vyyhti

Ohjeen saat lankatilauksesi mukana.

Tyttöjen virkattu toppi isoäidinneliöistä, koot 2 - 6 vuotta

Menekki: 1 vyyhti

Ohjeen saat lankatilauksesi mukana.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.