Katia Macramé Cord - makramelanka
Katia Macramé Cord - makramelanka Katia Macramé Cord - makramelanka

Katia Macramé Cord - makramelanka

Katia
16,15 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Macramé Cord on erityisesti makrame-solmeiluun sopiva puuvillanyöri. Napakka nyöri on ekologisesti kierrätyslangasta valmistettu.

Saatavuus 10 kpl

Katia Macramé Cord on erityisesti makrame-solmeiluun sopiva kierrätyslangasta valmistettu nyöri. Napakasta nyöristä valmistat amppelit, seinävaatteet ja muut kodin sisustustekstiilit makrametekniikalla. Paksuus noin 3 - 4 mm.

500 g = 100 m

65% puuvilla, 25 % polyesteri, 10% muita kuituja

Hienopesu 30 asteessa.

Valmistettu Espanjassa.

Macrame-solmuja voit opetella Katian verkkosivuilta löytyvien videoiden avulla.

100102
dmc-nova-vita-macramelanka-macrame-nyorimakramelanka-makramenyori-makramee-dmc-nova-vita
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
7,50 € 9,95 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka vintage väreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia.

11,90 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet ja kolmiomainen varsi. Hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

12,65 €

Prym Ergonomics Carbon sukkapuikoissa on pisaranmuotoiset kärjet. Materiaali kestävää hiilikuidulla vahvistettua synteettistä materiaalia.

4,88 € 6,10 €

Addin paksu virkkuukoukku on kevyttä muovia. Miellyttävän tuntuinen virkkuukoukku paksulle langalle. Koko on painettu koukkuun. Valmistettu Saksassa.

3,65 €

Konepestävä pehmeä sukkalanka teetee Pallas sopii kaikenlaisiin neuleisiin kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.

4,00 €

Konepestävä sukkalanka teetee Salla sopii kaikenlaiseen neulontaan ja virkkaukseen, kuten sukkiin, lapasiin, jakkuihin ja puseroihin.