Katia Maxi Merino
Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino Katia Maxi Merino

Katia Maxi Merino

Katia
8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Maxi Merino on muhkea villasekoitelanka neulontaan ja virkkaamiseen. Merinovilla antaa langalle lämpöä ja pehmeyttä, akryyli tekee langasta kevyen.

Saatavuus 44 kpl

Katia Maxi Merino on muhkea villasekoitelanka neulontaan ja virkkaamiseen. Merinovilla antaa langalle lämpöä ja pehmeyttä, akryyli tekee langasta kevyen. Konepestävästä langasta neulot kutittamattomat pipot, huivit ja asusteet, muhkeat palmikkoneuleet ja peitot ja tyynyt. Kestää rumpukuivauksen.

55 % merino, 45% akryyli

100 g = 125 m

Tiheys: 13 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 5.5 - 6 mm

Konepesu 30 asteessa

12417
katia_maxi_merino_lanka_1_valkoinenkatia_maxi_merino_villa_akryyli_lanka_2_mustakatia_maxi_merino_villa_akryyli_lanka_4_punainenkatia_maxi_merino_lanka_villa_akryyli_17_vihrea
264713
katia_maxi_merino_lanka_villa_akryyli_26_roosakatia_maxi_merino_lanka_villa_akryyli_47_okrakatia_maxi_merino_lanka_merinovilla_akryyli_13_tumman_harmaa
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,70 €

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

15,90 €

Teetee Rainbow Colibri on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä suuri huivi. Huivin ohjeen saat langan mukana.

6,95 €

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

6,95 €

Katia Seacell Cotton on pehmeää puuvillaa ja kauniskiiltoista merilevästä valmistettua lyocellia. Lanka sisältää aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja.

8,80 €

KnitPron SmartStix pyöröpuikkokärjet koottaviin pyöröpuikkoihin ovat kevyttä ja kestävää alumiinia. Puikoilla mittaat myös neuletyösi.

8,80 €

KnitPron SmartStix -sukkapuikot ovat kevyttä ja kestävää alumiinia, joka tuntuu käsissä lämpimältä. Puikoilla mittaat myös neuletyösi.