Katia Melody Star
Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star

Katia Melody Star

Katia
18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katian Melody Star on suloisen pehmeä hieman kimalteleva merinovillalanka liukuvissa väreissä. Langan ketjumainen rakenne tekee siitä kevyen, mutta muhkean.

Saatavuus 22 kpl

Katian Melody Star on suloisen pehmeä hienostuneesti kimalteleva merinovillalanka liukuvissa väreissä. Langan ketjumainen rakenne tekee siitä kevyen, mutta muhkean. Melodysta valmistuvat neulotut ponchot, huivit, shaalit, liivit, puserot ja takit nopeasti paksuilla puikoilla. Langan mukana saat ohjeet neulottuun slipoveriin.

84% merinovilla, 10% polyamidi, 6% polyesteri

100 g = 280 m

Tiheys: 15 s = 10 cm

Puikkosuositus: 5½ - 6 mm

Koukkusuositus: 4,5 - 5 mm

Käsinpesu

Valmistettu Italiassa

401402406408
muhkea_kimalteleva_merinovilla_lanka_katia_melody_starmerinovilla_lanka_liukuvarjatty_katia_melody_starkatia_melody_star_merinovillalanka_liukuvarjatty_kimaltelevakiiltava_liukuvarjatty_merino_villa_lanka_katia_melody_star
neulottu_liivi_slipoveri_ohje_katia_melody_star_lankaneulottu_helmineule_huivi_ohje_katia_melody_star_merinovilla_lankahelpponeule_aloittelijalle_neulottu_kolmio_poncho_ohje_katia_melody_merino_villa_lanka_yksi_kera
Neulottu slipoveri, yksi koko
Menekki: 2 kerää
Saat ohjeen tilauksesi mukana.
Helmineulehuivi
(96 x 110 cm)
Menekki: 2 kerää
Ohje: Suuri Käsityö 9/2019
Helppo neulottu poncho
(Kuvan poncho Katian Melodysta)
Menekki: 1 kerä
Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.

Turkisreunuksinen poncho
Menekki: 1 kerä Melodya, 1 kerä Katia Polar Star
Pyydä ohje lankatilauksesi mukana!

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,70 €

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

15,90 €

Teetee Rainbow Colibri on pehmeä liukuvärjätty puuvillasekoitelanka. Yhdestä kerästä suuri huivi. Huivin ohjeen saat langan mukana.

6,95 €

Katia Concept Boheme on pehmeää puuvillaa ja hamppua pastellin sävyissä. Ohuemmat ja paksummat kohdat langassa luovat hauskan efektin kirjavaan lankaan.

6,95 €

Katia Seacell Cotton on pehmeää puuvillaa ja kauniskiiltoista merilevästä valmistettua lyocellia. Lanka sisältää aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja.