Katia Melody Star
Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star Katia Melody Star

Katia Melody Star

Katia
18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katian Melody Star on suloisen pehmeä hieman kimalteleva merinovillalanka liukuvissa väreissä. Langan ketjumainen rakenne tekee siitä kevyen, mutta muhkean.

Saatavuus 35 kpl

Katian Melody Star on suloisen pehmeä hienostuneesti kimalteleva merinovillalanka liukuvissa väreissä. Langan ketjumainen rakenne tekee siitä kevyen, mutta muhkean. Melodysta valmistuvat neulotut ponchot, huivit, shaalit, liivit, puserot ja takit nopeasti paksuilla puikoilla. Langan mukana saat ohjeet neulottuun slipoveriin.

84% merinovilla, 10% polyamidi, 6% polyesteri

100 g = 280 m

Tiheys: 15 s = 10 cm

Puikkosuositus: 5½ - 6 mm

Koukkusuositus: 4,5 - 5 mm

Käsinpesu

Valmistettu Italiassa

401402406408
muhkea_kimalteleva_merinovilla_lanka_katia_melody_starmerinovilla_lanka_liukuvarjatty_katia_melody_starkatia_melody_star_merinovillalanka_liukuvarjatty_kimaltelevakiiltava_liukuvarjatty_merino_villa_lanka_katia_melody_star
neulottu_liivi_slipoveri_ohje_katia_melody_star_lankaneulottu_helmineule_huivi_ohje_katia_melody_star_merinovilla_lankahelpponeule_aloittelijalle_neulottu_kolmio_poncho_ohje_katia_melody_merino_villa_lanka_yksi_kera
Neulottu slipoveri, yksi koko
Menekki: 2 kerää
Helmineulehuivi
(96 x 110 cm)
Menekki: 2 kerää
Ohje: Suuri Käsityö 9/2019
Helppo neulottu poncho
(Kuvan poncho Katian Melodysta)
Menekki: 1 kerä
Pyydä ohje lankatilauksesi mukana.
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
10,75 €

Kimallesukkalankaa säihkysäärille! Regia Soft Glitter on hienoisesti kimalteleva 4-säikeinen sukkalanka. Pehmeästä langasta valmistuvat myös juhlavat huivit ym.

8,20 €

Pirtin Kehräämön Neulakinnaslanka on z-kierteinen karstavillalanka. Lanka sopii erityisesti kinnasneulatekniikalla tehtäviin neuleisiin.

2,90 €

Kirjo reikänappeihin omat kuviosi ja koristele niillä neuleet ja asusteet. Napeista valmistat myös rintakorut ja heijastimet. Vain mielikuvitus on rajana.