Katia Merino Baby Degrade -merinovilla
Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla Katia Merino Baby Degrade -merinovilla

Katia Merino Baby Degrade -merinovilla

Katia
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

Saatavuus 17 kpl

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää konepestävää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Merino Babyssa on kaunis kiilto ja kaapelikierre. Raidoittuvasta vauvalangasta neulot ja virkkaat vauvaneuleet, huivit, jakut ja puserot. Yhdestä kerästä neulot tai virkkaat ison huivin, vauvanpeiton tai unipussin. Langan mukana saat ohjeet unipussiin, vauvan peittoon ja virkattuun kolmiohuiviin.

100% merinovilla (superwash)

200 g = 660 m

Tiheys: 26 s / 32 krs = 10 cm

Puikkosuositus: 3 - 3.5 mm

Koukkusuositus: 3,5 - 4 mm

Villapesu 30 asteessa

300301302
katia-merino-baby-degrade-lanka-huivilanka-villalanka-merinovilla-pehmea-kutittamaton-villapehmea-villalanka-herkalle-iholle-katia-merino-baby-degrade-lanka-vauvalanka-merinovillakatia-merin-baby-degrade-vauvalanka-huivilanka-pehmea-kutittamaton-villa
303304305
katia-merino-baby-degrade-lanka-merinovilla-huivilanka-vauvalankahuivilanka-konepestava-merinovilla-lanka-villalanka-vauvalanka-katia-merino-baby-degrade-lankakatia-merino-baby-degrade-lanka-vauvalanka-merinovilla-huivilanka


vauvan-unipussi-ohje-katia-merino-baby-degrade-lanka
neulottu-vauvanpeitto-ohje-katia-merino-baby-degrade-lanka
helppo-virkattu-kolmio-huivi-pylvain-ohje-katia-merino-baby-degradelanka-merinovilla-huivilanka-vauvalanka
Unipussi, koko: 3/6 kk

Menekki 1 kerä

Vauvanpeitto

Koko: 50x75 tai 87x87 cm

Menekki: 1 - 2 kerä

Virkattu huivi, 150x 52cm
Menekki: 1 kerä
Ohjeet unipussiin, peittoon ja huiviin saat lankatilauksesi mukana.


Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

32,00 €

Katia Concept Somnium on hurjan pehmeä yhdistelmä superfine alpakkaa ja puuvillaa. Pörröisessä langassa on myös pienen pieniä paljetteja. Kerästä huivi.

30,00 €

Katia Merino Baby Degradé on suloisen pehmeää merinovillaa. Lanka ei kutita herkintäkään ihoa. Yhdestä kerästä huivi, vauvanpeitto tai -unipussi.

4,55 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

8,95 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine Multicolor on huovutukseen sopiva monivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.