Katia Spring Rainbow
Katia Spring Rainbow Katia Spring Rainbow Katia Spring Rainbow Katia Spring Rainbow Katia Spring Rainbow Katia Spring Rainbow

Katia Spring Rainbow

Katia
15,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katian herkullisista Spring Rainbow lankakakuista valmistuu suuri liukuvärjätty kesähuivi joko neulomalla tai virkkaamalla. Pehmeää puuvillasekoitetta.

Saatavuus 3 kpl

Katian herkullisista Spring Rainbow lankakakuista valmistuu suuri liukuvärjätty kesähuivi joko neulomalla tai virkkaamalla. Pehmeä puuvillasekoitelanka ei taatusti kutise tai pistele. 4-säikeisen huivilangan väriliukuma on pitkä. Langan mukana saat ohjeet neulottuun ja virkattuun huiviin. 

150 g = 600 m

50% puuvilla, 50% akryyli

Puikkosuositus: 4 - 5 mm

Tiheys: 21 s = 10 cm

595355
katia_spring_rainbow_liukuvärjätty_huivilanka_lankakakkukatia_rainbow_huivilangat_lankakakut_puuvillalangat_puuvillasekoitelankakatia_rainbow_huivilangat_lankakakut_puuvillalangat_puuvillasekoitelanka

Rajoitettu erä!

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
11,00 €

SMC Ombré Dream on pehmeä liukuvärjätty bouclé-lanka isolla 200 g:n kerällä. Yhdestä kerästä neulot helpon ponchon. Ohje langan mukana.

23,60 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

3,30 €

SMC Cleany tekee siivouksestakin hauskaa. Pirteän hauskat tiskirätit ja Tawashi-pesusienet neulot ja virkkaat Cleanysta nopeasti. Soveltuu astioidenpesuun.

3,00 €

DMC:n Mouliné Light effects muliinilanka hohtaa pimeässä. Käytä esim. korostamaan kirjontatyön yksityiskohtia. 6-säikeinen lanka 8m:n tokalla.

7,40 €

Adriafil Primula on erittäin pehmeää extra fine merinovillaa, joka soveltuu herkimmällekin iholle. Konepestävä lanka sopii herkimmällekin iholle.