Katia Super Merino
Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino Katia Super Merino 2 musta 3 luonnonvalkoinen 8 beige 10 harmaa 12 keltainen 16 tummanvihreä 17 tumma farkku 19 petrooli 22 oranssi 23 punainen 25 violetti 28 roosa 30 vadelmanpunainen

Katia Super Merino

Katia
8,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Katia Super Merino on muhkea villasekoitelanka neulontaan ja virkkaamiseen. Merinovilla antaa langalle lämpöä ja pehmeyttä, akryyli tekee langasta kevyen.

Saatavuus 61 kpl

Katia Super Merino on muhkea villasekoitelanka neulontaan ja virkkaamiseen. Merinovilla antaa langalle lämpöä ja pehmeyttä, akryyli tekee langasta kevyen. Konepestävästä langasta neulot kutittamattomat pipot, huivit ja asusteet sekä muhkeat palmikkoneuleet ja peitot ja tyynyt.

50 % merino, 50% akryyli

100 g = 125 m

Tiheys: 15 s = 10 cm

Puikko- ja koukkusuositus: 5.5 - 6 mm

Konepesu 30 asteessa

23810
katia_maxi_merino_villa_akryyli_lanka_2_mustapaksu-merinovillalanka-katia-super-merino-neulelankakatia-super-merino-merinovilla-akryyli-lanka-palmikkoneulekutittamaton-lanka-pipolanka-katia-super-merino-merinovilla-akryyli-neulelanka
12161719
katia-super-merino-paksu-asustelanka-neulontaanpaksu-lanka-neulottu-peitto-tyyny-katia-super-merino-neulelankakatia-super-merino-villalanka-neulelanka-talvilankakatia-super-merino-villalanka-chunky-yarn-knitting-crochet
22232530
pehmea-kutittamaton-neule-lanka-katia-super-merinopaksu-neule-lanka-pipolanka-neulottu-tuubi-huivi-palmikkoneulekatia-super-merino-lanka-talven-asustelank-neulottu-villapusero-kirjoneule-villapaitaislantilaisneule-islantilainen-villapaita-kutittamaton-pehmea-villalanka-merinovilla-akryyli-neulelanka
28


katia-super-merino-lanka-villalanka-merinovilla-akryyli-chunky-yarn-knitting

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,50 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Sopii myös koneneulontaan.

32,00 €

KnitPron Zing sukkapuikkosetissä on viidet eri kokoiset 15 cm:n sukkapuikot: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, ja 4.0 mm. Mukana vetoketjulla suljettava kansio.

5,70 €

Parsinsienen avulla neuleiden reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Prymin puinen parsinsieni soveltuu myös isompien reikien parsintaan.

6,55 €

Parsinmunan avulla neuleen pienien reikien paikkaaminen parsimalla on helpompaa. Sukkien ja lapasten parsiminen on sujuvaa Prym puisen parsinmunan avulla.

14,90 €

Hot Socksin sukkalanka Sirmione muodostaa neulottaessa raitaa ja kirjoneuletta. Pehmeästä langasta neulot sukkien ohella myös jakut ja puserot. Konepestävä.