KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini
KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini

KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini

KnitPro
8,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

KnitPron SmartStix pyöröpuikkokärjet koottaviin pyöröpuikkoihin ovat kevyttä ja kestävää alumiinia. Puikoilla mittaat myös neuletyösi.

Saatavuus 4 kpl

KnitPron SmartStix  -pyöröpuikkokärjet koottaviin pyöröpuikkoihin ovat kevyttä ja kestävää alumiinia, joka tuntuu käsissä lämpimältä. Sileät ja miellyttävän tuntuiset puikot. Puikkojen kärjet ovat hopean väriset ja keskiosa on raidoitettu 2 cm väriraidoin. Puikot toimivat samalla mittana, joten neuletyön mittaaminen käy helposti myös reissussa. Puikkoihin on laserpainettu kokomerkintä, joka ei kulu pois käytössä. Kärkien lisäksi tarvitset myös sopivan pituisen väh. 60 cm kaapelin..

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
7,15 €

DMC Kirjontapaketeissa on kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

4,50 €

Sirdar Country Classic 4-ply on hurjan pehmeä villasekoitelanka. Ohut lanka on kevyttä ja riittoisaa. Langasta neulot kirjoneuleet, vauvaneuleet, jakut, puserot

8,40 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.

7,90 €

Regia Cotton Cocktail Color on joustava kesäsukkalanka raikkaissa hedelmäisissä väreissä. Pehmeä villaton puuvillasukkalanka sopii myös villa-allergisille

11,40 €

AddiNovel pitsipyöröpuikot on ergonomisesti muotoiltu. Puikon pinta on epätasainen, joten siitä on helpompi pitää kiinni. Silmukat kulkevat puikoilla sujuvasti.

30,00 €

King Cole Undyed Merino dk -lanka värjäykseen. Pehmeä merinovillalanka on muhkealla 250 g :n vyyhdillä. Konepestävä.