KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini
KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini

KnitPro SmartStix pyöröpuikkokärjet, 3.0 - 5.0 mm, alumiini

KnitPro
8,80 €
Sisältää alv. 24 %

KnitPron SmartStix pyöröpuikkokärjet koottaviin pyöröpuikkoihin ovat kevyttä ja kestävää alumiinia. Puikoilla mittaat myös neuletyösi.

Saatavuus 2 kpl

KnitPron SmartStix  -pyöröpuikkokärjet koottaviin pyöröpuikkoihin ovat kevyttä ja kestävää alumiinia, joka tuntuu käsissä lämpimältä. Sileät ja miellyttävän tuntuiset puikot. Puikkojen kärjet ovat hopean väriset ja keskiosa on raidoitettu 2 cm väriraidoin. Puikot toimivat samalla mittana, joten neuletyön mittaaminen käy helposti myös reissussa. Puikkoihin on laserpainettu kokomerkintä, joka ei kulu pois käytössä. Kärkien lisäksi tarvitset myös sopivan pituisen väh. 60 cm kaapelin. Katso videolta ohjeet miten kaapeli ja kärki kiinnitetään yhteen>> 

Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.