KnitPro SmartStix pyöröpuikot, 100 cm, 2.5 - 3.0 mm, alumiini
KnitPro SmartStix pyöröpuikot, 100 cm, 2.5 - 3.0 mm, alumiini

KnitPro SmartStix pyöröpuikot, 100 cm, 2.5 - 3.0 mm, alumiini

KnitPro
8,80 €
Sisältää alv. 24.00 %

KnitPron SmartStix pyöröpuikot on kevyttä ja kestävää alumiinia. Puikoilla mittaat myös neuletyösi.

Saatavuus 1 kpl

KnitPron SmartStix  -pyöröpuikot on kevyttä ja kestävää alumiinia, joka tuntuu käsissä lämpimältä. Sileät ja miellyttävän tuntuiset puikot. Puikkojen kärjet ovat hopean väriset ja keskiosa sekä kaapeli on raidoitettu 2 cm väriraidoin. Puikot toimivat samalla mittana, joten neuletyön mittaaminen käy helposti myös reissussa. Puikkoihin on laserpainettu kokomerkintä, joka ei kulu pois käytössä. Mainiot puikot myös Magig loop -tekniikkaan!

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
12,90 €

Stepin uusi sukkalankalajitelma Tirol. Austermann Step on käsitelty aloe veralla ja jojoba-öljyllä. Pehmeä lanka kaikenlaiseen neulontaan, myös koneelle.

12,50 €

Tästä mukista kelpaa juoda kahvit ja teet. Hauska lahjaidea ompelijalle / kädentaitajalle. Kupin koko 400 ml.

6,50 €

Heijastavilla akryylihelmillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Kiinnitä helmiä koristeeksi tai käytä yksin esim. laukkuun kiinnitettäviin koruihin ym.

15,95 €

Katia Alpaquina on suloisen pehmeä alpakkasukkalanka kauniissa murretuissa sävyissa. Lanka on ihanteellinen pehmeytensä vuoksi myös huiveissa ja shaaleissa.

10,80 €

DMC Juliette on liukuvärjätty huivilanka kauniissa murretuissa sävyissä. Pehmeästä kutittamaton lanka. Langan mukana saat ohjeet huiviin.

8,00 €

KnitPron Zingit on kevyet ja kestävät alumiinipuikot. Hauskan värisillä puikoilla on ilo neuloa.