KnitPro Symfonie Delux -pyöröpuikkosetti
KnitPro Symfonie Delux -pyöröpuikkosetti KnitPro Symfonie Delux -pyöröpuikkosetti KnitPro Symfonie Delux -pyöröpuikkosetti

KnitPro Symfonie Delux -pyöröpuikkosetti

KnitPro
91,70 €
Sisältää alv. 24 %

KnitPron Symfonie Delux-setti mahdollistaa 32 eri puikkovaihtoehtoa. Puikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helppo kuljettaa mukana vetoketjullisessa laukussa.

Saatavuus 2 kpl

KnitPron Symfonie Delux -puikkosetti on jokaisen neulojan toivelahja ja työkalupakki. Delux-setti mahdollistaa 32 eri puikkovaihtoehtoa. Lisäksi koottavat pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana. Setissä on koivupuikot 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0 ja 8.0 mm, kaapelit 60 (neonvihreä), 2 x 80 (oranssi) ja 100 cm (punainen) sekä 1 x kaapeliliitin (mahdollistaa kaapeleiden liittämisen toisiinsa), 8 stopparia, 4 avainta, vetoketjullinen säilytyspussi puikoille ja kaapeleille. Puikot on valmistettu koivusta.

 

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua

Arvostele tuote ja osallistu arvontaan!

Jaa mielipiteesi tuotteesta kanssamme. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta "arvostelut". Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa "kirjoita arvostelu". Arvostelua varten sinun ei tarvitse kirjautua. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. 

 Arvomme joka kuukausi kaikkien verkkokauppaamme tuotearvostelun jättäneiden kesken yllätyspalkinnon. Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotearvostelun lisäksi yhteystietolomakkeen täyttämistä.

Lomakkeelle pääset klikkaamalla tästä>>

Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse.